![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני כבר חודשיים (או יותר) לא מאמן את הידיים שלי עקב דלקת במרפקים (יד ימין) והכאבים עדיין לא עוברים.
לפי כשתי שבועות פחות או יותר גם נגרם לי נזק בברכיים (ברגל שמאל) ואיני יכול לאמן את הרגליים שלי. מה אני יכול לעשות בנידון? אפילו שקלתי לקחת סטרואידים בעקבות זה. אני מפחד שזה לא יעבור לי. והאם זה יכול להיות בגלל שאני מעמיס משקלים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() לך קח כדורים מהאורטופד שלך, ואם זה לא יעזור לך תעשה זריקת קורטיזול וזהו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ואילו כדורים לבקש מהאורטופד? אם זה לשיכוח כאבים אז זו לא המטרה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
ישנם כדורים שהם ברובם סטרואידים קטבוליים שהורסים את הדלקת, אתה לא מבקש כדורים, תגיד לאורוטופד שיש לך דלקת חריפה והוא כבר ירשום לך את המינון הנכון לכדורים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() יש גם כדורים אנטי דלקתיים ללא סטרואידים כמו אטופן משהו כזה
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
והשאלה שנשאלת : חשבת אולי...מממ....ללכת לאורטופד בחודשיים האלו?
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לא תמיד זה עוזר
אני עם כאבים חזקים במפרק כף יד ימין כבר כחצי שנה חשבו שזה הגידים אז שמו לי גבס כשזה לא עזר חשבו שזה דלקת ושלחו אותי לפיזיותרפיה גם הפיזיותרפיה לא עזרה אז לקחתי אטופן שזה כדורים חזקים מאוד לטיפול בדלקת, אחרי שזה לא עזר הזריקו לי קורטיזון ליד וגם זה לא עזר לצערי. עוד מעט יש לי תור למיפוי עצמות נראה מה הבעיה. . . מה שאני מנסה להגיד זה שלא צריך לרוץ ולקחת כדורים קורטיזון וכל החרא הזה כשלא יודעים מה הבעיה. לך לרופא ותגיד לו שאתה רוצה להיבדק ושלא יעשו עליך ניסויים כמו שעשו עלי. במקום לשלוח אותי ישר לבדיקה מקיפה התחילו לנסות עליי את כל התרופות זריקות וטיפולים שיש
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי או שיש לך כמה שברי מאמץ קשים ולא שמו לך מספיק זמן גבס, או שיש לך פאק בעצבים, איזה נוירון שזה ומשתפתף בעצם. או שיש לך שיחיקה קשה במפרק |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שברי מאמץ קשים במפרק? בעיה בעצבים? שחיקה במפרק? נשמע מפחיד, זה בעיות שניתן לפתור אותם או שזה נזק בלתי הפיך?? ![]() ב 24 לחודש יש לי תור למיפוי עצמות במידה ויש באמת בעייה של עצבים , ניתן לראות את זה במיפוי עצמות?
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חלק מהבעיות ניתנות לטיפול כמו שברי מאמץ, ובעיה בעצבים וגם שחיקה, תלוי בחומרת המצב אבל שוב, אני לא רופא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה בכל אופן אני יעדכן פה בסוף החודש
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נחתי כחודש, אחר כך חזרתי לאמן את הידיים ושוב הפסקתי כי לא עבר לי. עכשיו זה כבר יותר מחודשיים. אני אלך לאורטופד שיעשה לי צילום ונראה מה הוא יגיד. |
|
![]() |
![]() |