|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום סיירות הפתיע אותי בצורה שאי אפשר לתאר.
הבר אור היה חימום, באמת שהוא היה כלום. (למרות שבקושי שרדתי את האלפיים מטר וגם פסלו אותי כמו מטומטמים בשכיבות סמיכה, זה באמת הרתיח אותי) בכל מקרה, הגוף שלי כבר נשבר בתחנה הראשונה שהיא הייתה בדיונות, שצריך להקיף מסלול מסויים. הפעמים הראשונות היו עוד בסדר, אבל מהקפה שישית+, הגוף כבר נישבר. פשוט הרגליים לא עמדו יותר בעומס, זה הרגע שאמרתי שהגעתי לקצה היכולת שלי. אמרתי שיש לי שתי ברירות: א) לפרוש ב) להמשיך ולקבל במאת האחוזים שבר מאמץ או קרע בשריר. בסופו של דבר הלכתי הבייתה, הלכתי עם לב שלם בהחלטה. אני פשוט לא ציפיתי לרמה כזאת, לא היתכוננתי בכלל לרמה כזאת. הייתי צריך חודשיים+, היתכוננתי רק שבועיים כמו חובבן שחושב שישר יכנס לאליפות. אבל אני אפתיע אותם בעתיד, עוד לא וויתרתי. וכל מי שאומר שלא עברתי את היום הזה בגלל שאני לא רוצה לשרת את המדינה הזאת, יכול לטוס לי מהאשכול כי זה לא מעניין אותי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא נורא, כנראה זה בגלל שלא היית מוכן, ולא בגלל שלא יכולת או שלא רצית.
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() רגע ירון הלכו לך הסיכויים לסיירת מטכ"ל אחי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא נורא אחי, יש עוד המון יחידות טובות וסיירות שתוכל לשרת בהם.
(אפילו שהייתה לך אופציה שלישית, ג) לתת ביס בשפה התחתונה ולהמשיך לרוץ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מדכא!
אבל זה לא סוף העולם, אתה נתת 110% מעצמך וזה מה שקובע כל הכבוד ![]() תגיד, יש מצב אתה רושם את המבחנים בשביל לקבל רושם כללי?
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() באמת כנראה לא הגעת מוכן,לפני יום כזה צריך להתאמן ולהכין תגוף למאמץ כזה חודשיים לפני.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא נורא אחי ,באת ונתת כל מה שיש ,לפחות היית בוגר מספיק להודות שאתה לא מסוגל לעשות משהו במקום סתם להיפצע (מה שהיה פוסל אותך אוטומטית גם ככה )
יש המון יחידות מצויינות בצה"ל ,ועדיין יש לך סיכוי להיכנס ליחידות כמו דובדבן ואגוז או לפלס"רים למיניהם וכולם עושים עבודה חשובה ומצויינת.
![]() |
#8 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אחי הכל בראש הכל בראש הית יכול לסים את זה בלי בעיות, הם רוצים רק לשבור אותך\
כן ארבל מומחה לעינייני שקם בצה'ל |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() גם חבר טוב מאוד שלי היה שם [שלומי קוראים לו בחור רזה וגבוה] לקח ראשון כל הזמן בריצות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מבחנים עשיתה שם ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() אחי אם אפשר אתה יכול לרשום את המבחנים שהיו שמה בערך..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התכנסות ראשונית וחלוקת מספרי גב בדיקות רפואיות בוחן בר-אור פעילויות גופניות - ריצות ללא דירוג, ריצות עם דירוג, סחיבת שקי חול לאורך מסלול קבוע, כריית בורות "מטר־על־מטר־על־מטר", זחילות עם דירוג ותרגיל "אלונקה סוציומטרית". אופי הפעילות הגופנית משתנה מדי פעם וייתכנו גיוונים. שיחת סיכום עם מפקדי הקבוצה ופרסום התוצאות. פה יש לך תרשים שמציג את תהליך המיון ביום הסיירות: http://www.jup.co.il/files/818e6dc849.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני זוכר שסיימתי את היום הזה של הסיירות ,היום הכי קשה בחיי ...זה היה בטירוף קשה,
אני זוכר שהייתי בין ה 5 הטובים בקבוצה אבל זה לא הספיק בכדאי להתקבל . ליום למחרת ,יותר נכון 4 ימים לאחר זה היו לי כאבים מטורפים ברגליים לא יכולתי ללכת .ועוד הקטע שרצתי אז 2000,הגעתי למקום ה -12 כאשר בחיים שלי לא רצתי ולא עשיתי שום אימון מיוחד לפני היום הזה!
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לפחות באת ונתת את עצמך.. לא אשמתך שלא היית מוכן לכאפה המצלצלת הזאת..
לפחות אתה לא כמו אלה שיושבים בבית ומוותרים מראש.. ח"ח על המאמץ אחי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד שניסית...
כמה עשית בבר-אור? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אמרו לכם לעשות שם בדיוק?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() זוכר מה אמרתי לך באשכול הקודם
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
הוא לא התאמן ולא כלום...
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אה ודרך אגב שיברי מאמץ הז אל טרמאומתי משמע לא היית מקבל את זה ביום סירות.. כי הז משהו מתמשך.. בקיצור אחי
![]() |
![]() |
![]() |