|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
צריך עזרה בבנית התפריט
זה התפריט שבניתי
ארוחת בוקר: 1.כוס דגנים+ כוס חלב 2.פריכיות אורז + כף קוטג'+ כף גבינה +ירק וכוס חלב, כפית שמן זית ארוחת בוקר ביניים: 1. 4 פרוסות לחם קל +(גבינה,קוטג',גבינה צהובה,פסטרמה)+ירק ופרי 2.סנדוויץ' טונה וביצה + ירקות ארוחת צהריים: 1.אורז+ סלט+ חזה עוף וכפית שמן זית/ 2.ספגטי+ סלט + (בשר\עוף\בקר) וכפית שמן זית/ 3.קוסקוס+ סלט + (בשר\עוף\בקר) וכפית שמן זית/ ארוחת צהריים ביניים: 1.קופסת טונה + סלט קטן + כפית שמן זית ולימון + 2 פרוסות לחם קל 2.יוגורט + 2 תמרים,2 שזיפים,כף צימוקים +סלט קטן 3. קופסת סרדינים + סלט קטן + כפית שמן זית ולימון + 2 פרוסות לחם קל ארוחת ערב: 1.(בשר,עוף,בקר,כבד) +סלט ,כפית שמן זית ולימון+ תפוח אדמה/ בטטה 2.סלט + שמן זית ולימון + כוס גרגירי חומוס +זיתים ולחם קל ארוחת ערב ביניים: 1. 2-חלבוני ביצה + 1 שלמה + (2כפות גבינה/קוטג'/גבינה צהובה/צפתית) + ירק+ כפית דבש וכוס חלב המספרים זה המנות ... רציתי שיהיה גיוון קודם איך התפריט??? מי שמבין ויכול לעזור לי מה כדי לשנות או להחליף או להוסיף... והכי חשוב אני רוצה לדעת כמה לאכול מכל דבר ( מבחינת כמות) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() היית צריך לציין כמה אתה שוקל מה הגובה ומה המטרה שלך...(חיטוב/מסה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כעיקרון זה נשמע טוב.. אפשר לשפר קצת ואת זה אני אשאיר לאחרים כי אני לא מבין מספיק בנושא..
בכל אופן זאת נראית השקעה גדולה יחסית ואני מקווה שתצליח לעמוד בזה לאורך זמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
הגובה שלי 1.72 בן 17 שוקל 65... המטרה שלי היא חיטוב! אני יודה לך מאד עם תוכל לעזור לי כי אני לא הכי מבין בנושא |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() יחסית נראה טוב אבל יעזור אם תכתוב כמה אורז כמה עוף כי יש הבדל בין 100 גרם עוף ל200 גרם
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הענין אני לא יודע בדיוק כמה אני צריך ... מה בערך הכמות שצריך לאכול הכוונה כפות, גרמים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי הלא מקצועית יש יותר מדי פחמימות בשביל תפריט חיטוב... אבל אני לא מומחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אתה בדיוק רוצה לחטב!!!??!?!?? תתחיל לאכול!!! |
|
![]() |
![]() |