|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אני תלמיד יב ובקרוב יהיה לי יום סיירות לקראת הצבא אז התחלתי לאחרונה לשלב שחיה וריצה יחד עם האימוני כח שלי...
בזמן הריצה הרגליים שלי מתחילות ממש ממש לכאוב בשריר הזה נראה לי http://www.exrx.net/Graphics/TibialisAnterior.gif הכאב ממש חד וזה מאט לי את הריצה משמעותית למה זה קורה ואיך אני מעביר את הכאב הזה כי זה כבר כמה זמן ופשוט לא עובר מעצמו |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() חוסר איזון , אף אחד לא מאמן את השריר הזה בכלל (דווקא נראה טוב כשהוא גדול )
גם לי הייתה בעייה בזה וזה עבר דיי מהר
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא יודע אם זה יעזור אבל אם אתה רוצה לפתח אותו תעשה כמו שעושים עם הבאס בתופים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שהעמסת יותר מידי בריצה..
אני מאמין שהתחלת לרוץ עכשיו..אולי רצת יותר מידי לפעמים ראשונות..מצב כזה יכול לגרום לשברי מאמץ..וזה מאוד נפוץ..תבדוק עוד כמה ריצות אם זה ממשיך לך..אם כן..אז כדאי שתיגש לרופא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() קוראים לזה shin splints. אתה מוזמן לחפש על זה מידע בגוגל. גם לי היה את זה כתוצאה מספרינטים וניתורים, אבל אני לא בטוח אם הכאבים באים מהשריר או מהעצם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה בטוח שהכאבים באים מהשריר וכשאתה מותח את השריר אתה מרגיש את הכאב זה אומר שהשריר שלך חלש ולא מאומן. כשהשריר הזה חלש ולא מאומן אם אתה מעמיס עליו הרבה ריצות הוא בעצם "מעביר" את המכה לעצם וזה יכול לגרום לשברי מאמץ, אז כדאי שתאמן אותו קצת לא משהו רציני אפילו עם גומייה כזאת...
אם זה בא מהעצם זה כבר השלב של השברי מאמץ ובשביל זה אתה חייב להפסיק כל פעילות גופנית שאתה עושה שמצריכה את הרגליים וצריך להתייעץ עם רופא |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה קרה בערב
זה עובר מעצמו אבל אחרי ריצה אתה מרגיש את השריר הזה מתפתח ממש. הפתרון שלי לזה הוא כזה המכון כושר שלי נמצא בערך קילומטר וחצי מהבית בערך 25דק' הליכה אני עושה הליכה רגילה לא מהירה לא איטית וזה בתור חימום. ולא נתפס לי שום שריר. אשמח לדעת אם זה עזר לך |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
POWERLIFTING POWERLIFTING
WEIGHTLIFTING WEIGHTLIFTING
לעשות הרבה סייקלים ולגדול כמה שיותר!
|
![]() יכול להיות שברי מאמץ, כדאי שתבדוק את העניין
ניפגש ביום סיירות :d |
![]() |