|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שתגידו לי להירדם לפה ולשם.. אני בחדר כושר אבל בגלל גילי [14] אני יכול ליהיות בו רק פעמיים בשבוע ורק בימים שלישי-רביעי.
אז אני מנסה כמה שאני יכול לעשות גם תרגילים בבית: 10 כפיפות צמיחה 3 פעמים 30 בטן 3 פעמים 20 כפיפות אחורה 3 פעמים לא יודע איך קוראים לו אני מתכוון מחר ללכת למגה ספורט ולקנות 2 משקולות של 3 קילו ולהתחיל 40-50 פעמיים להרים את כל זה אני עושה יום יום השאלה שלי: איזה עוד תרגילי כוח אני יכול לעשות בבית? ובלי ציוד וכו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() תוסיף בכפיפות צמיחה - אתה תצמח כמו על שמרים.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() שכיבות סמיכה*
לא כפיפות צמיחה מה שזה לא יהיה. קרא קצת הודעות בפורום ואז תדע מזה כוח אחרי זה תחזור אלינו |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() עוד דבר:
אני מצלח לעשות 25 שכיבות סמיכה אז אני עושה חצי כפול שלוש [12] זה בסדר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() לא.
מה זה 40-50 חזרות מה זה יתן לך ? סיבולת ?! תקנה 8 קילו ותעשה 15 חזרות של 3 סטים .
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() כוח:להרים משקל ממש כבד 4-6חזרות 100%הכוח שאתה יכול זה להרים תמשקל הכי כבד שאתה יכול ורק פעם אחת (כאילו שאתה לא מצליח יותר מאחד) עכשיו משקולת של 3קילו זה לא כוח לעשות הרבה חזרות זה סיבולת רק משקל כבר מביא כוח אם כבר תיקנה משקולת של 20 קילו תתחיל לעבוד על כוח אבל לא של 3 קילו אחי
בהצלחה
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שמע, אתה לא צריך לקנות כלום, קח גרזן, לך כל יום לעץ קטן באיזה יער בסביבה שלך ואל תפסיק להכניס בו עד שאתה כורת אותו. כשהגזע נפל, תרים אותו ותסחוב אותו לאיזה נקודה רחוקה שתציב לך.
תאכל כמו בהמה ותגדל כמו בהמה ![]() |
![]() |
![]() |