|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() משקל נוכחי - 58
גיל 15.5 גובה - 1.71 אחוז שומן נוכחי - 16.5% סתם מידע: אני חודשיים שלוש לאחר דיאטה חזקה:\ הייתי שוקל 70 בערך. לפני: ![]() אחריי חודש בערך: ![]() ![]() ![]() אחריי חודשיים בערך: ![]() :):):):) תמונה ליופי אבל נשתמש בה גם כאן ![]() והיקף יד 30 סנט': http://img184.imageshack.us/img184/2395/dsc00168hs9.jpg צולם ממש לא מזמן ויש לי כמה שאלות: 1. איך אתם מזהים אם למישהו יש נוזלים? 2. עוד כמה זמן אתם חושבים אצטרך חיטוב? 3. איך מפעילים את שרירי הגב? :\ שאלה טיפשית אבל בשביל לצלם לכם גם את הגב שלי אני צריך לדעת איך מפעילים אותם 4. אם תראו יש לי עדיין קצת שומנים בצדדים לדעתי, אמרו לי שלא רואים אותם ורק אני רואה אותם אבל תגידו לי איך נפטרים מזה? עובדים על אלכסונים? תודה מראש ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בתמונה האחרונה אני לא רואה שום שומן, מה שאני רואה זה שמישהו צריך חורף של מסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אומר בחורף אצטרך להרביץ מסה חזק ?
ותראה שאני יושב וזה יש שומן אולי לא רואים בתמונה האחרונה אבל יש שומן שמעיק עליי בצדדים.. בנוגע לצדדים לא תוכל לראות את זה בתמונה השניה.. היד והצעיף מסתירים, בקרוב אשים תמונות חדשות במיוחד לפורום ולא ליופי
![]() |
#4 |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() איזה יד אתה פשוט חייב לעבוד על הטרייספס!!
![]()
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שחיף תתחיל לאכול
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכוניסט
חדר כושר: ספורטק 2000 נתניה
|
![]() אחי אתה כרגע רזה מאוד אתה צריך להתחיל מסה עכשיו!
בנה לך תוכנית אימונים אינטנסיבית+תוכנית תזונה למסה ושיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מסה אחי שום חיטוב עד גיל 49
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולשאר אני מפחד לאכול ולחזור למצב שבו הייתי צריך דיאטה.. אל תסתכלו על המשקל, יותר חשוב לי המראה =] חוץ מזה אני לא מבין הרבה בתזונה קראתי מאמרים וכו'. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות תוכנית אימונים ותפריט תזונה
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אתה רזה מה אתה מדבר בכלל
תן מסה ואז תעשה חיטוב עכשיו זה יהיה מאוד מאוד מאוד מוקדם לעשות חיטוב תן מסה אחי אח"כ נדבר על חיטוב.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא הבנתי איך הגעת לזה שהאחוז שומן שלך הוא 16.5 גם לפי התמונה והנתונים האחוז שומן שלך נע בין 8 ל10 אחוז שומן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() 1. תפסיק חיטוב ומהר!!!!! :|
2. תן את המסה של החיים שלך כי ביינתים זה נראה כאילו אתה שחיף....! 3. אני לא מאמין שאתה יותר מ-11-12 אחוז שומן... אפילו פחות! 4. לעבוד דחוף על בייספס טרייספס ובקיצור אם לא הבנת על היידים! 5. גם אני פחדתי לאכול שהייתי במסה אבל שיש לך תפריט מסודר ואתה רואה מה אתה אוכל כל יום ויודע מה הערכים והכל אז אין לך כבר בעיה כי אתה יודע מה אמור להיות ומה אמור לקרות אם תאכל ככה וככה ובקיצור תבנה לך תפריט! בהצלחה! ![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תתפלאו אנשים לפי בדיקות אני 16.5% שומן
וחברים אני רוצה מאוד ללכת לפי תפריט תזונתי נכון אבל אין לי את האמצעים לבנות, אפשר עזרה ממישהו פה בזה? אפשר הסבר על ה מושגים האלה?: בייספס טרייספס
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
טרייספס = יד אחורית יש המון מאמרים באתר על איך לבנות תפריט ומה צריך להיות בתוכו וכמויות ואיך ומה ולמה וכמה... תקרא יקח לך זמן אבל ישתלם תבנה תפריט תביא אותו לפה ואנשים יתנו לך הערות במה תוכל לשפר... או שפשוט תחסוך את כל זה ותלך לתזונאי טוב ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תוכלו להפנות אותי למאמרים הנכונים? אפילו אם זה מעיק עלייכם אז לא לינק אלא רק את שם המאמר ומשם אסתדר
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
WWW.ISRAELBODY.ORG תזונה - מאמרים בנושא תזונה ותוספים. אתה כבר תראה את המדריך המלא לעלייה במסה אחלה דבר אני גם קראתי אותו תקרא. זה לא ממש מאמר זה יותר מדריך כמובן. ויש לך שם אם אתה משתמש באבקות אז - איך ואיזה אבקה לעלייה במסה לבחור? תקרא.
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() שחיף אחי חח...
יש לך בסיס מאוד נחמד, אתה צריך רק מסה והרבה ![]() קח לך תקופה של חצי שנה תפציץ באוכל ואימונים וכו'.. אתה תגדל יופי.. עזוב אותך מחיטוב, אין לך כבר ממש את מה לחטב.. צא למאזן קלורי ניטרלי במשך שבועיים ואז תתחיל להפציץ אותה... אגב, כמו שהשאר אמרו תקרא מאמרים.. תבנה תוכנית תזונה לפי הבנתך, ותעלה אותה לפורום תזונה ותוספים.. ואנחנו נדאג לסדר לך את מה שצריך.. שיהיה לך בהצלחה..
![]() |
#17 |
|
![]() מאאאאססהההההההההההההההההההההההההההה
דחוףףףףףףףףףףףףף ותתחיל לאכוללללללללללללל הרבההההההההההההההההההההה |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() יש שיפור אחי בהצלחה במשך תאכל כמו חמור ותתאמן כמו סוס
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחי לאכול לאכול ולאכול
![]() היקף יד 30? זה נראה כמו 22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
היום אשים תמונות חדשות XD חחח אני בהלם שאתם אומרים לי שחיף אני עוד רואה אצלי לא מעט שומנים
![]() |