|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ואם כן אז למה כולנו אוכלים את זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל ראשי
|
![]() כן, פסטה עשויה בדרך כלל מחיטת דורום ללא הסיבים ככה שזה כמעט מגביל ללאכול לחם/קמח לבן אתה תמיד יכול ללכת על פסטה מלאה אם אתה רוצה זה קצת שונה בטעם אבל לא בצורה משמעותית לדעתי עדיין די טעים.
__________________
איש חכם פעם אמר: אתה לא בונה את הגוף שלך בחדר כושר, אלא במטבח. Email: shlomik@israelbody.org |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() עוד משהו,לפסטה מקמח לבן יש ערך גליקמי בינוני בניגוד ללחם לבן שהערך גליקמי שלו גבוה. אפשר פשוט להוסיף סלט ירקות לצד הפסטה,או אפילו כוס של פייבר 1. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה שמדאיג אותי יותר מסיבים תזונתיים זה שקמח לבן נדבק בדפנות העורקים, והשאלה עם זה נכון גם לגבי פסטה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
הקמח לא נכנס לדם,הוא מתעכל בקיבה ופירוק של המזון נכנס לדם,ככה שמה זה משנה מאיפה הפירוק בא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני פעם עברתי לפסטה חיטה מלאה אבל זה היה נחמד בהתחלה ואחר כך הפך למגעיל
עכשיו אני עם פסטה רגילה ונהנה |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |