|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() כבר חודש וחצי אני יושב בבית!
לא התאמנתי בכלל בטח העליתי איזה 5 קילו !! מהבית לבית ספר ומהבית ספר לבית ואין לי כבר כוח למכון כושר! אני אומר שאני הולך ולבסוף לא! מישהו נקלע למצב כזה?? כאילו אני חושב לרגע ללכת ואז אני מבטל ומצד שני אני רוצה כבר שיהיה לי גוף פצצה עם קוביות והכול יש לי ידיים בסדר יחסית וכתפיים גדולות וחזה גדול אך בלי צורה טובה יעני עם חולצה רואים עלי שאני מתאמן וכו ורואים שרירים אבל בלי חולצה לא רואים כמעט למעט הטרפז ואיזור הכתפיים וקצת גב! מה אתם אומרים? לחזור לתת מסה ממש חזק?? חיטובים אני שונא את זה לגמריייייייייי והכי כדאי לחזור למכון לא? דרך אגב בבית ספר מריצים אותנו 3 ק"מ פעמיים בשבוע רציתי לדעת אם זה פוגע בי מבחינת השרירים! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פחות דיבורים יותר משקלים.
אל תדחה ת'מכון, תציב אותו גבוה בסדר העדיפויות שלך (אחרי לימודים משפחה וחברים כמובן). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לך למראה תיישר מבט לעצמך ותגיד
"man needs to do what man needs to do" תן לעצמך שתי סטירות, תכניס ראסיה במראה, בוקס בקיר, תיתלוש את הדלת ותלך למכון. אם זה לא יכניס בך מוטיבציה אני לא יודע מה כן
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח בדיוק כמוך הייתי האמת והבנתי שאני צריך משהו שיתן לי מוטיבציה כדי שאני אלך להתאמן זה יישמע מטומטם אבל אחרי חודש וחצי חזרתי להתאמן רק בגלל שקניתי אבקה :]
בקיצור תמצא לך משהו חדש שינוי מטרה משהו שיגרום לך לחזור ולרצות להתאמן ואתה לא חייב לחזור הביתה אני עושה 4 פעמים בשבוע אחרי בית ספר לחדר כושר יותר נוח יותר כיף גם!
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח בדיוק כמוך הייתי האמת והבנתי שאני צריך משהו שיתן לי מוטיבציה כדי שאני אלך להתאמן זה יישמע מטומטם אבל אחרי חודש וחצי חזרתי להתאמן רק בגלל שקניתי אבקה :]
בקיצור תמצא לך משהו חדש שינוי מטרה משהו שיגרום לך לחזור ולרצות להתאמן ואתה לא חייב לחזור הביתה אני עושה 4 פעמים בשבוע אחרי בית ספר לחדר כושר יותר נוח יותר כיף גם!
![]() |
#6 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אותו מצב אצלי..
עברתי ועדיין יש לי פציעה בכתפיים, סגרו לי ת'מכון, מלא לימודים.. בגלל זה בקושי מתאמן ..באסה רצח |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() אותו הדבר!! אני מתבאס מהליומדים והלחץ למרות שאני לא משקיע מי יודע מה
טוב חאלס דיבורים!!!!!!! היום אני חוזר למכון בראש שלי לקנות איזה אבקה אבל לצערי אני עושה שיעורי נהיגה וכו..........כך שכסף זה מה שחסר |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני בנתיים לא התאמנתי כחודש + בערך עקב פציעה \מחלה\לימודים וזה הכי מבאס שיכול להיות :-|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אחי פשוט תגיד לעצמך שמעכשו אתה רציני וזהו או שתעשה כמו שאני עושה ליפעמים אני אומר לעצמי עד שאני לא עושה שיעורים אז אין ללכת למכון און אין מחשב חחחחחח