|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים לפני כמה זמן היתי מזה רעב והכנתי ארוחה בת :):):):) תוך 3 דקות איך זה נראה לדעתכם יצא טעיפם רצחחחח..
מישירצה תמתכון שישאל אני יכתוב: ![]() וזה חזה עוףף מבושל באמת שטעים ובאמת שלא יצא יבששש אחד הטעימים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מוכן בבקשה לציין מה המאכל בדיוק?
לא ברור כל כך לפי התמונה מצטער.. ולבריאות נשמה ! העיקר שהיה טעים ![]()
__________________
גיא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שווארמה?
__________________
![]() קרדיט ליוסי פינגווין התותח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() הכי אני אוהב אותך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך מכינים דבר כזה ? ![]() עריך:יש הרבה שמן ? או שהוספת מים ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון אתה לוקח חזה עוף חותך אותו לרצועות כאלה כמו שרואים בתמונה לא קטנים מדי ולא גסים מוציאים כמובן את כל השומן והעצמות מהחזה .. תראה לוקחים שום וחותחים אותו ל קוביות קטנים קטנים קטנים איזה 3 שני שום לחתיכות קטנים (ולמי שיש אפשרות לקטוש אותו יותר טוב) אחרי זה לוקחים קוסברה וקצת פטרוזילה וחותכים דק דק דק כמה שיותר דקק לוקחים רבע בצל ממש קצת וחותחים גם קטן ודק, שמים הכל בקערה עדיין לא מערבבים את זה אם החזה, אחרי זה שמים קצת מלח פלפל שחור פפריקה ממש קצת כורכום שיתן את הצבע הזהוב מרק עוף קצת לשים כמון בלי להיתבייש ואם יש פפריקה חריפה אז ממש קצת לוקחים שמן זית ושופחים קצת לתערובת מערבבים טוב טוב עד לקבלת צבע אחיד ואז שמים את החזה עףוף שחתכתם בהתחלה לרצועות ושמים בקערה מערביבים טוב טוב.. לוקים מחבט אם יש כמו אם פסים כאלה זה טוב, שמים קצת שמן/שמן זית כשי שלא ידבק מחקים שזה יתחמם ואז שמים את החזה עוף ותמיד מערבבים כמו מעורב עד לקבלת הצבע והצורה שאתם רואים בתמונה כי בתמונה זה כבר מוכן .. זה יותא בנזונה לא יבש ולא כלום זה יותצא בדיוק כמו פרגיות כמו שצריך מניסיון אני יודע שככה הכי טוב לאכול את החזה עוף שמח שעזרתי פה לכל שאלה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,796
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
גיל:: 18
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() נאור שתהיה לי בריא לא כל אחד עובד במקום כמו בית החייל
![]() בשבילי להכין דבר כזה זה פרוייקט... אני תופס את החזה עוף, שם עליו פפריקה ומלח, למחבת וגמרנו חח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחח יואב אחי רציני עכשיו אני לא משביץ או משו אבל אני יודע להכין מטעמייםם פ33ות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() חחח נראה טוב אחי |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() רק אני שמתי לב לכותרת?
אולי כע ואולי לעעע? מה אתה פאקצה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לי כמה פאקצות מפגרות טיפשות בכיתה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() הולי פאק,מה הכנת שם?
Oo |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Don Ali
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 5,583
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() סחטיין
__________________
<<<O.o ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() פשש נראה טעים מאוד הייתי מכין אבל שמןןןןןןןןן אסור
![]()
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יפה אחיי
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חח תודה תודה לכולם
ומי ש יש לו בעיה אם שמן הוא יכול להוריד את הענייין אם השמן אבל זה יהיה קצת יבש... ואם שמן זה מרכך את הבשר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,796
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
גיל:: 18
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |