|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חח טיפש אני, שחכתי מטרה ונתונים..
תפריט עלייה במסה נתונים: 58.5 קילו , בן18, אחוז שומן בסביבות 12 ממ מה עוד? בוקר: חביתה מ 3 ביצים+מלפפון+מיץ תפוזים ארוחת 10: שני סנדויצ'ים עם 2-3נקניקם בכל אחד+ וחומוס צהריים: 2 חתיכות חזה עוף+ אורז שלושתרבע צלחת אחרי אימון: 1טונה+7תמרים ערב: צלחת של פסטה עם בולונז. יעזור לי מאוד אם תגיבו... תודה. רק רוצה להוסיף שחזרתי להתאמן לפני שבוע, שלפני שבוע שקלתי משהוא כמו 57.5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה המטרות שלך? נתונים עליך?
בגדול - התפריט קטן מאוד אפילו לבנאדם בחיטוב (וגם לא רשמת כמויות). בכל מקרה קשה מאוד להגיד כי לא כתבת שום דבר על עצמך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() במילה אחת רעל
ים כולסטרול ים שומן
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() באמת יעזור לי אם מישהוא יתקן אותי אפילו קצת... ומה רע בתפריט הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() א) בבוקר תוריד ת 3 ביצים תעשה ביצה אחת + 2 לבנים של ביצה + 2 פרוסות לחם , תוריד תמיץ תפוזים לדעתי
ב) צהריים תוריד תנקניק דחוף כתף בקר או פסטרמה משהו דל שומן ג) בערב תוריד תבולונוז תאכל קופסאת טונה + 3 - 4 פרוסות לחם + ירקות + כמה אגוזים |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ג) בערב תוריד תבולונוז תאכל קופסאת טונה + 3 - 4 פרוסות לחם + ירקות + כמה אגוזים - קופסת טונה לארוחת ערב? לא מספיק אחת אחרי האימון? (מה רע בספגטי עם בולונז?) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך לחשב כמויות שאתה צריך של חלבון,פחמימות ושומן.
תפריט לא משהו וקטן לעלייה במסה... אני אתן לך דוגמא קטנה איך לשנות אבל יכול להיות שזה גם לא מספיק. בבוקר תחליף תחביתה לשלוש ביצים קשות (רק את החלבון) + חלמון אחד אם אתה רוצה. תדחוף עוד מקור לפחמימה וחלבון תשלב איזה דגני בוקר או משהו. בארוחת עשר תחליף תנקניק לפסטרמה דלת שומן, ולגבי החומוס - עדיף טחינה שעושים בבית (שומן יותר איכותי). הצהריים סבבה למרות שלא כתבת כמויות, חזה עוף דל שומן+פחמימה (אורז,פסטה וכו') ארוחה אחרי אימון סבבה, אני מקווה שהטונה במים. וארוחת ערב תעיף תפסטה והבולונוז, תאכל איזה קופסאת קוטג' 3% שומן עם סלט קטן ושתיים-שלוש פרוסות לחם מלא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() כל זה יותר דומה לארוחת בוקר שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |