|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() איך העוגיות של עבאדי ?
http://www.notes.co.il/eitan/user/Abadi1.jpg אלו מי שמכיר אנגריה 450 חלבנים 8 פחמימות 53 שומנים 19 מתוכם שומן רווי 3 כולסטרול 0 נתרן 581 אפשר לאכול תעוגיות האלו חופשי בשביל מסה לעלות במסה וחיטוב ביחד ..... אפשרי לאכול חופשי ?? ומזה ה19 אחוז שומן ??? איזה שומן זה בדיוק ?????? זה שומן כמו של השמן זית או משהו אחר ...... או שזה שומן שמעלה תגוף באחוזי שומן ...? כמו השומן של הבשר וכול השומים האלו שעושים תגוף מדלדל למה אני רוצה כמה שפחות אחוזי שומן ולאכול הרבהההההההה בשמן זית יש 14 שומן רווי זה לא הרבה מדייי ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned - מספיק לפרסם חברות מתחרות
|
![]() אין מצב אתה יכול להיות ביחד עם מסה וחיטוב ועוד על הדרך לאכול כמויות אדירות כאלה של שומן
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() הא אבנתי אחי......... לא פשוט אי לא מבין מזה השומן הזה
אני יודע שיש שומן שהוא טוב ושומן שהוא לא טובבבב שומן של שמן זית וחיטוב הולך בייחד ? ושומנים כמו אבוקדו בוטנים שמן זית וחיטוב הולכים ביחד ? וואלה לא אבנתי מזה שומן טוב מזה לא טוב .......... קראתי פה מאמר אחד אבל לא אבנתי כולכך טוב........ עם במוצר רשום לי 10 שומן איך אני יודע עם זה שומן טוב או לא ......... פשוט לא אבנתי את כול הדברים האלו ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך 3 סוגים של שומנים:
חד בלתי רווי: אין סכנה באחוז צריכה גבוה שלו מצריכת השומן היומית. מה שלרוב מכנים "שומן איכותי". רב בלתי רווי: אומגה3\אומגה6 לדוגמא, הכרחי מאוד, אני לא מבין כל כך בזה לכן לא ארחיב. שומן רווי: אמור להוות כמקסימום 30% מצריכת השומן היומית. הוא לא הכרחי לגוף כי הגוף יודע לייצר אותו לבד. ושומן טראנס, שזה שומן חד בלתי רווי שעבר החשפות לטמפרטורה גבוהה (קליה\טיגון וכו'), לא מומלץ ולא רצוי לצרוך ממנו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי לפי כל מה שכתבת ניתן להבין שיש לך חור בהשכלה בנושא פיתוח גוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ואיזה סוג זה השומן שבעגיות ?
ושמון כמו אבקודו אגוזי המלך וכול אלו בתקופת חיטוב לא לגעת ? איזה שומן עושה את הבטן מגעילה כזאות כמו שרואים אצל הרבה אנשים שמנים ? איזה שומן זה ? זה הרווי עושה את זה והטראנס ?????? או השומן של הבשר??? קיצר שומנים כמו טראנס לא לגעת בכלללללל 0 שומן רווי גם לא צריך כי הגוף מיצר ... אבל שרשום על המוצר רק שומן אז מותר ??? ובבשר איזה סוג שומן יש ? כי רשום רק שומן ?? זה שומן כמו של העוגיות ? כי לא רשום שזה שומן רווי וכול זה......... וואלה סליחה שאני שואל את כול זה פשוט אלו הדברים הייחדים שאני לא מבין בכול הנשוא של השומן מה מותר ומה אסור............. כי פשוט אני רוצה לדעת מה לאכול מה לא.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
וואלה תאמין לי אני מבין הרבה בויה רק זה אני לא מבין ........... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני יעתיק קטע שכתבת שעל פיו הסקתעי את המסקנה הנ"ל: "אפשר לאכול תעוגיות האלו חופשי בשביל מסה לעלות במסה וחיטוב ביחד ....." ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
מה הבעיה לא אבנתי ? אני רוצה לעלות במשקל נקי ...... אז אני שואל עם אפשר לעלות עם העוגיות האלו נקי מה הבעיה לא אבנתי |
|
![]() |
![]() |