|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה לקנות אקוסטית, לא של המתחילים ב350 שקל הפשוטות יחסית.. מתקדמת יותר... דגמים וחברות אני פחות מתמצא באקוסטיות, וחשבתי להשקיע בסביבות ה1000 שקל... למישהו יש המלצות? (אחת שיש לו בבית והוא מרוצה ממנה וכדומה) 1000 שקל זה מחיר שאפשר להביא אחת טובה איכותית כמובן??
יאללה שפכו לכל מי שיש ידע בנושא... תודה!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך מגוון רחב של גיטרות מחברת Cort וגם איזה כמה דגמים של ימאהה
את ה Cort יש לך בחנות חלילית ומוסיק סנטר ואת הימאהה בכלי זמר קורט גיטרות טובות במחיר הזה אחי אז תלך לחנות תנגן על כמה דגמים ואיזה שתוהאב תקנה
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי אקוסטית של Musima, תוצרת יד, עלתה 3500 נשמעת חבל"ז, ב1000 שקל אתה יכול לקנות יד שנייה אקוסטית פצצה, חברה זה לא הכי חשוב העיקר תשמע טוב, החברות הטובות (הכי טובות) זה בעקרון גיבסון, מרטין, דידאריו, אדאמס, אתה יכול להביא יאמאה במחיר של 1000 שקל בכיף.
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() יש לי גיטרה אקוסטית של אוביישן ,מדהימה לגמרי.
עלתה בזמנו איזה 2500 שקל,קצת יקר ,אבל שווה השקעה.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה 2500 זה קצת יותר מדי.. אולי אם אני אפול על דגם טוב שישמע ממש טוב ויעלה קצת מעל האלף כנראה שאני אוסיף.... בכל מקרה זה שווה כל השקעה כמעט......
תודה על התשובות!
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אני אברר עם גורמים פה בבית ,אולי נוכל למכור לך את שלי במחיר סבבה.(או בקיצור ? אחותי בעלת הגיטרה ואני השתלטתי עליה בזדון כשהתחלתי לנגן לפני 5 שנים ,אבל יש לי חשמלית וקלאסית אז אני לא נוגע באקוסטית הרבה ,לך תדע,אולי יצא לך דיל)
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() 1000 שקל זה לא זכום שתוכל להביא גיטארה איכותית,
בכל זאות אלה הם החברות האיכותית והמובילות, ibnez,jacson,fander,ESP בכללי.. בתחום הקלאסי/אקוסטי עובדות יותר האיבנס,והפנדר, פנדר לא מאמין שתמצא ב 1000 שקל,אבל אייבנס יש לך סיכוי, הערה:אל תקנה גיטארה של כל מיני חברות חדשות למינהם. ולבחור שאמר CORT גיטארה טובה?????בחייט זה זבל וגם הגיטארות של ימהה חרטא. שורה תחתונה לך לכיוון יבנס,ופנדר. אם אתה מתחיל אל תקנה גיטארה יקרה כי אולי ימאס לך מזה מה שקורה להרבה אנשים,ואז יצא שביזבזתה ים כסף בשביל שתשב על הקיר תלויה ליופי. בהצלחה
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מתחיל ממש לא.. שנים, אבל עכשיו חזרתי לנגן... יש לי קלאסית שבינתיים אני מנגן בה וחשמלית (פנדר סקוואייר) שעשתה את שלה כבר.... איבנז ופנדר הכרתי אותן יותר בכיוון של החשמליות אבל אני אבדוק את זה.. בכל מקרה גבר תודה...
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ibanez aeb-הגיטרה
![]()
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() איך שכחתי אוביישן, גיטרה מעולה, תכנס לאתרי יד שנייה, היה גם איזה לוח יד שנייה שקשור רק למוזיקה והגברה, שכחתי את הכתובת, אתר שחור כזה אולי אם מישהו זוכר.