|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני כבר שבוע בpsmf ותאמת אני הולך בידוק לפי התפריט, שותה מיים ורק אוכל חלבונים וכל מה שצריך..
עכשיו הקטע הזה מתחיל לעייף אותי, אני ניהיה עייף בלי מרץ,וכאבי ראש כאלה, ובתור אחד שאכל במסה 2 סירים של אורז כל יום להתחיל לאכול רק חזה עוף בארוחה, אני פשוט מרגיש כמו אנורקס.. לשאלה: אני מתגייס עוד חודשיים, ורציתי להתחיל להתאמן לריצות ושטיות כאלה, אז השאלה אם כדאי לי להפסיק עם הpsmf ולהתחיל חיטוב שמורכב מפחממות אבל גם מורכב מי 10 ק'מ ריצה ביום+אימנוים אז השאלה , אם כדאי?!
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הדיאטה הזו היא לא טובה, תעשה משהו קלאסי עם העמסות וזהו. אלא אם אתה על 30% שומן
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני על 13-14% שומן
![]() |
#4 |
|
![]() תעשה חיטוב רגיל, אל תהיה מושפע
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה לרדת מ 13-14אחוז שומן אז Fsmf זה הדבר , באחוזי שומן הללו קשה לרדת עם חיטוב רגיל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גבר תשמע אין מה לעשות הדיאטה הזאת קשה, אם ממש קשה לך תעשה חיטוב רגיל כמו שאמרת לאיזה חודש ותראה איך הולך לך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט, אני רוצה להכין את עצמי לצבא (גולני)
בpsmf לא עושים אירובי , אז אני בכל זאת עגלה
![]() |
#8 |
|
![]() אני לא מבין...
אתה רוצה להתחיל להכין את עצמך לצבא אז תעבוד כוח תעשה המון אירובי תתחיל לרוץ בשביל מה Psmf ? לרדת באחוזי שומן עד ל-10 זה לא מה שיכין אותך לצבא אחי... עשה חיטוב רגיל תרוץ הרבה הרבה ותעבוד כוח לדעתי.
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() איזה טעות אתה עושה
בטירונות שלך, שלא משנה איזה טירונות זאת תהיה, אתה תרד במסת שריר, וכנראה גם בכללי במשקל (ככה לפחות היה איתי) ככה שאתה מבזבז תזמן כי הצבא גם ככה יהרוס לך הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בררור..
לדאווס אני כבר בpsmf אני רוצה להפסיק אותו להכין אותי לצבא. השאלה היא האם כדאי לי להפסיק בpsmf ולהתחיל סיבולת לב ריאה וביכלל ליהות מוכן לריצות ושטויות כאלה
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() יאללה מה כולם נהיו לי פה מושפעי Psmf?!
![]() |
#13 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() חאלס כבר לבלבל ת'שכל על דיאטות שאתם לא מבינים בהם שום דבר. Psmf היא ממש לא דיאטה בשביל לרדת מ13-14 אחוז שומן, זאת חרא דיאטה והיחידים שיראו ממנה תוצאות טובות הם אנשים שמנים. הסיבה היחידה להשתמש בה באחוז שומן סביר היא אם אתם משום מה מאוד מאוד ממהרים ומוכנים להקריב מסה בשביל להיות חטובים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שפינגווין הצליח זה לא אומר שזה קסם :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() נו באמת...
מישה ניסה את זה-לא איבד שריר אותו דבר פינגוין. אז מה אתם חושבים..? חוץ מזה חיטוב רגיל זה לא נראה כ''כ אפקטיבי למי שרוצה לרדת מאחוזי שומן 17-20% לחד ספרתיים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() למה לא?
אם הוא יאכל 70 גרם פחמימה ביום ויקפיד על חלבון ושומון טוב, יעשה הרבה אירובי ואינרובי.. ישן טוב.. הוא ירד, אולי ביותר זמן, אבל הוא ירד |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר מתחיל
|
![]() מישהו יכול לתת פה בשתי שורות מה זה Psmf?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() בולט ומשה, יש לכם המלצות על דיאטות אחרות למי שרוצה לרדת מתחת ל-10 בלי לשרוף שריר :\
הרי כל פעם שמישהו מזכיר Psmf וud2 אתם משתגעים.. ם_ם |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() הם לא דיברו על ud2...
ud2 אכן נועדה לאנשים שרוצים לרדת לאחוז שומן נמוך. |
![]() |
![]() |
![]() |