ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-12-07, 13:25   #1
SecretGod
חבר מתחיל

הסמל האישי שלSecretGod

ברירת מחדל הצלחתם לשלב אימונים ושירות צבאי ביחד?

מעניין אותי לדעת אם יש כאן חיילים שירות סדיר שהצליחו לשלב בין האימונים לשירות הצבאי,לעשות את תוכניתהאימונים ואת התפריט בהצלחה וכמו שצריך .
תגיבו כאן בבקשה וכמובן לרשום תפקיד יציאות וכיצד ומה הייתם עושים,תודה רבה מראש.
SecretGod מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-12-07, 13:37   #2
doron21
חבר פעיל

תראה יש בסיסים שיש שם חדר כושר, ברור שלא ברמה כמו באזרחות אבל בכל זאת בדרך כלל יש את הכל {בדרך כלל בבסיסים של אוויר} שם מסיימים את העבודה ב5 ואתה יכול ללכת להתאמן.
אם אתה עושה יומיות ואתה כל יום בבית אתה יכול להמשיך להיות בחדר כושר שלך וזה יהיה מעולה..
כל בסיס יש לו את התנאים שלו..
doron21 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-12-07, 13:39   #3
SecretGod
חבר מתחיל

הסמל האישי שלSecretGod

אני כבר חייל ...כרגע במסלול אם אני ימשיך היכן שאני יומיות לא יהיה לי זה בטוח ולא משו שקרוב ליומיות , כמו שזה הולך עכשיו אני לא אמשיך כאן מכל מיני סיבות במיוחד כי אני בן יחיד וההורים מתחרטים על כך שחתמו.
ואז נראה מה יהיה...
SecretGod מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-12-07, 13:47   #4
bode
חבר פעיל

0------
ישן 15-12-07, 15:39   #5
עבו
חבר פעיל

הסמל האישי שלעבו

הייתי עושה חמשושים. היתה לנו בבסיס מכולת כושר על הפנים יחסית, אבל מינימלי ביותר לאימונים (סמית' לחזה, מכשיר ליד קדמית, עוד מכשיר שאני לא אוהב לחזה, פולי, ופשיטה/כפיפת רגליים). הסתדרתי עם זה אז הייתי הרבה יותר מורעל על האימונים היו ימים הייתי חוזר מנסיעה ב10 בלילה נכנס למכון.. בקשר לתזונה חלבון הסתכם בעיקר בגבינות וקוטג' בשר בצהריים.. ויותר מאוחר בשירות קניתי אבקת חלבון.
ישן 15-12-07, 17:05   #6
DBD
חבר פעיל

הסמל האישי שלDBD

אני גובניק אז זה לא כ"כ בעיה בשבילי לשמור על תפריט ולהתאמן

DBD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-12-07, 19:21   #7
Avi
חבר פעיל

גם אני הייתי עושה חמשושים. היה לי "חדר כושר" בבסיס עם משקולות וספה מתכוננת ככה שבעקרון יכולתי להתאמן.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-12-07, 19:49   #8
doron21
חבר פעיל

כן אבל בחמושישם קשה מאוד מאוד מאוד לשמור על התזונה...
doron21 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 15-12-07, 22:15   #9
Avi
חבר פעיל

היה לי מיסטר זול מול הבסיס
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-12-07, 00:19   #10
xLaes
Banned

תהיהה גובנ'יק וזהו
xLaes מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-12-07, 00:21   #11
TheGift
חבר פעיל

כן, מצליח.
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-12-07, 00:24   #12
Gangsta
חבר פעיל

הסמל האישי שלGangsta

אם אתה קרבי זה דיי בלתי אפשרי...
ישן 16-12-07, 00:43   #13
Antonator1
הושעה

יומיות ושבוע שבוע - המלאכים השומרים שלך במקרה הזה...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-12-07, 02:13   #14
shikoLM
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלshikoLM

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Antonator1
יומיות ושבוע שבוע - המלאכים השומרים שלך במקרה הזה...
אנטון אתה משרת בענתות במקרה?

shikoLM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 16-12-07, 21:55   #15
Veron
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי xLaes
תהיהה גובנ'יק וזהו
כן, שיהיה ג'ובניק. אחרים יטחנו שמירות והוא ישמור על תזונה נכונה.
זה מה שנקרא דור מזוין
Veron מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-07, 01:17   #16
TheGift
חבר פעיל

בואנה, העלתם לי את הסעיף חח... אני בטוח שרוב אלה שמקללים פה את הג'ובניקים הם ילדודס שעדיין לא סיימו חטיבה או תיכון. ראבק, חלקכם עדיין לא יודע איך הבקו"ם נראה ואתם אפילו מעזים לשפוט חיילים. מה נראה לכם, שהצבא זה רק קרביים?? בלעדיי "הג'וביקים המזדיינים האלה" לא היה צבא בכלל.

וואלה יופי...

אלה שהולכים לקרבי - כול הכבוד להם... אבל תבינו - לכל בנאדם יש זכות לבחור את היעוד שלו בצבא ע"פ הרצונות שלו. אז וואלה, אם כבר מדובר בפורום של פיתוח גוף, אז יש פה כמה חבר'ה רציניים שבחרו להיות תומכי לחימה בין היתר ואולי בעיקר בכדי שיוכלו להמשיך ולעשות את הדבר שהם אוהבים- ע"י כך שהם יוכלו לשמור על אורך חיים שיאפשר להם לנצל את ה-3 שנים המסריחות האלה בצבא כדי להתאמן, בין היתר. אנשים כאלה, מבחינתי, ראויים להערכה לא פחות מלוחמים. בנאדם שהולך לקרבי יכול לשכוח מפיתוח גוף ל-3 שנים ולאחר מכן סביר להניח גם שלא יחזור לזה, כי כולנו יודעים שבכדי להצליח ברמה המינמלית בספורט הזה צריך להקריב הרבה דברים, גם בתור חובבן. לכן מישהו שהפסיק להתאמן לתקופה כזאת, סיכויים רבים שגם לא ירצה לחזור על התהליך הדי מייגע הזה מחדש.

אני למשל עוד מעט סוגר שנתיים בצבא ובהתחלה הייתי מיועד להיות קרבי, אבל מסיבות כביכול בריאותיות לא גייסו אותי לחיל קרבי. לפני שנתיים הרגשתי תכל'ס שחרב עולמי כששמעתי שאני הולך להיות ג'ובניק. היום, אני מודה לאלוהים שזה מה שיצא, כי איך שהצבא נראה בפרט ואיך שהמדינה נראית בכלל - זיין שאני אבזבז את ה3 שנים האלה. כוסאמו, אני מעדיף לתרום בתפקיד לכאורה זוטר ולהמשיך ולעשות את הדבר שאני הכי אוהב בעולם - פיתוח גוף - מאשר לטחון כמו מאנייק (וזה לא משנה אם זה בתור קרבי או בתור תומך לחימה, שהם אגב יותר טוחנים) ולבזבז את ה-3 שנים האלה אשכרה לחינם .
TheGift מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-07, 01:54   #17
Avi
חבר פעיל

כל אחד הוא בורג במערכת. גם המשק ממטרות.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-07, 12:52   #18
Nareznoy
Banned

יש את אנטון תשאל אותו הוא מצליח טוב מאוד
Nareznoy מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-07, 14:38   #19
שומר החומות
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lee123
בואנה, העלתם לי את הסעיף חח... אני בטוח שרוב אלה שמקללים פה את הג'ובניקים הם ילדודס שעדיין לא סיימו חטיבה או תיכון. ראבק, חלקכם עדיין לא יודע איך הבקו"ם נראה ואתם אפילו מעזים לשפוט חיילים. מה נראה לכם, שהצבא זה רק קרביים?? בלעדיי "הג'וביקים המזדיינים האלה" לא היה צבא בכלל.

וואלה יופי...

אלה שהולכים לקרבי - כול הכבוד להם... אבל תבינו - לכל בנאדם יש זכות לבחור את היעוד שלו בצבא ע"פ הרצונות שלו. אז וואלה, אם כבר מדובר בפורום של פיתוח גוף, אז יש פה כמה חבר'ה רציניים שבחרו להיות תומכי לחימה בין היתר ואולי בעיקר בכדי שיוכלו להמשיך ולעשות את הדבר שהם אוהבים- ע"י כך שהם יוכלו לשמור על אורך חיים שיאפשר להם לנצל את ה-3 שנים המסריחות האלה בצבא כדי להתאמן, בין היתר. אנשים כאלה, מבחינתי, ראויים להערכה לא פחות מלוחמים. בנאדם שהולך לקרבי יכול לשכוח מפיתוח גוף ל-3 שנים ולאחר מכן סביר להניח גם שלא יחזור לזה, כי כולנו יודעים שבכדי להצליח ברמה המינמלית בספורט הזה צריך להקריב הרבה דברים, גם בתור חובבן. לכן מישהו שהפסיק להתאמן לתקופה כזאת, סיכויים רבים שגם לא ירצה לחזור על התהליך הדי מייגע הזה מחדש.

אני למשל עוד מעט סוגר שנתיים בצבא ובהתחלה הייתי מיועד להיות קרבי, אבל מסיבות כביכול בריאותיות לא גייסו אותי לחיל קרבי. לפני שנתיים הרגשתי תכל'ס שחרב עולמי כששמעתי שאני הולך להיות ג'ובניק. היום, אני מודה לאלוהים שזה מה שיצא, כי איך שהצבא נראה בפרט ואיך שהמדינה נראית בכלל - זיין שאני אבזבז את ה3 שנים האלה. כוסאמו, אני מעדיף לתרום בתפקיד לכאורה זוטר ולהמשיך ולעשות את הדבר שאני הכי אוהב בעולם - פיתוח גוף - מאשר לטחון כמו מאנייק (וזה לא משנה אם זה בתור קרבי או בתור תומך לחימה, שהם אגב יותר טוחנים) ולבזבז את ה-3 שנים האלה אשכרה לחינם .
מאיפה הבאת את גיבוב השטויות הזה?
הצבא הוא לא תוכנית כפי בקשתך.
שומר החומות מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 17-12-07, 15:05   #20
AB6Killer
חבר פעיל

הסמל האישי שלAB6Killer

עוסק ב:: באזרחות

אני בקרבי כבר מעל שנה וארבע בהתחלה ירדתי כ 10 ק"ג בתירונות ואימון מתקדם
ומאז ניסיתי 3-4 פעמים שוב להתאמן ובגלל היציאות הגרועות לא השצלחתי שמור , למרות שבזמן האחרון אני עושה חמשושים קבועים ,בצבא האוכל ממש גרוע מבחינת כמות החלבונים ,ממש כלום לעומת מה שיש בבית אני אפילו לא מגרד את ה 60 גר', עם לא פחות יש ימים..
וגם אין זמן וכוח להתאמן ..אתה כל היום (עם אתה לא ותיק) שומר טוחן מטבח,צעירות וכו'...
רק גובניקים של ממש יכולים לשמור על זה או סיירות למינהם שמחייבים אותם לשמור על כושר וגם מתוך רצון.
עכשיו בחודשים האחרונים אני שומר על המערכת האירובית בגוף....כמובן שעד עכשיו ירדתי כמעט כל מה שהיה לי ...אני מאמין שסה"כ ירדתי איזה 15 ק"ג של שריר....

אני אחד שבעצמי יכולתי להיות האמא של הגובניקים עקב בעיות בריאותיות של ההורים ולמרות כל זה נישארתי ..
אני לא מכבד רק את הגובניקים שלא עושים כלום למרות שהיו יכולים להיות קרבי לכל דבר ,או פשוט שאנשים עושים מה שהכי קל להם,מאשר להיות משהו באמת שימושים במקום לעשות שמירות של 6 שעות ביום ללכת הביתה ועוד לעשות שבוע שבוע יומיות,כאילו אנשים אני לא מכבד !