|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש משהו בפורום שאני רואה בלי סוףףףףף!@#!
'יש לי הרבה שומן אז די זהו אני עכשיו מתחיל לרוץ שעה בחדר כושר' אוקיי אז תקשיבו ותפנימו כדי לשרוף שומן צריך לרוץ\ללכת עד דופק 130!!!!! כשאתם לא בכושר ופתאום עולים על המכשיר ורצים אתם עוברים את הדופק הזה ואין שום השפעה זה פשוט שורף שריר! שוב כדי לשרוף שומן צריך ללכת עד דופק 130 ולפי זה להשים את המהירות גם אם מתחילים מהירות 4 עם הזמן המהירות עולה.
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() נראה לי שהדבר היחיד שזה שורף זה המוח שלך
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
יש מצב... בכל זאת אתה כאילו טוען שאני טועה? : ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח אחי נראה לך שאם אתה לא מגיע לדופק 130 אתה לא שורף שומן? אתה חי בסרט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כשה אני רץ אני על איזה 180 עם לא יותר ניראה לך ש130 זה משו?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() ההליכון זה רק כלי להגיע לגרעון קלורי. הגרעון הקלורי בסופו של יום הוא זה שיקבע כמה שומן "תשרוף".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הטענה שריצה על דופק נמוך שורפת יותר שומן וגורמת לרזות מהר יותר ממזמן הוכחה כלא נכונה.
אמנם על דופק 130 אתה שורף יותר שומן ולעומת זאת בריצה על דופק 160-170 אתה שורף גם שומן ,אבל יותר פחמימה,אבל כפי שאתה יודע מה שנמדד בירידה במשקל זה הגרעון הקלורי שאותו אתה צובר. למשל בריצה של שעה על דופק של 130 אתה תשרוף 400 קלוריות(אני סתם משתמש במספרים) שמתוכם 300 קלוריות הן שומן ולעומת זאת בריצה של שעה על דופק 160 אתה תשרוף 700 קלוריות אז 400 מתוכן יהיו של שומן מה שגם אחרי פעילות מאומצת יותר(דופק גבוה יותר) הגוף ממשיך לשרוף קלוריות כדי לגרום להתאוששות מה שלא קורה כאשר אתה רץ על דופק 130.
![]() |
#9 |
|
![]() תודה, פרופסור
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() טעות אחת גדולה ...
לכל אחד יש את הדופק המסויים שהגוף שלו שורף מקסימום שומן ופחות שריר הכל תלוי בגובה משקל אחוז שומן וגנטיקה יש שיטה לחישוב גם אם אני ימצא אני ירשום פה...
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
בגלל זה מלא אנשים אומרים אני מתחיל לרוץ כדי לשרוף שומן... סבבה אז אני בא להסביר את היכול לרוץ חצי שעה על מהירות 8 להוריד 800 קלוריות שמתוכם 400 נגיד ואני גם לא בטוח זה שומן והשאר פחמימות שזה בעצם שריר ואז חבל כי הרבה לא מבינים את הקטע הזה... לכל אלו שלא הבינו אותי נכון מצטער :] ויכול להיות שאני טועה אז אם כן אני גם מצטער אבל לדעתי זה נשמע מאוד הגיוני וגם קראתי על זה איזה מאמר שדווקא אמר שזה נכון... ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
שזה אומר? :|
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו שינית את הטענה...אההה וזה נשמע לך הגיוני?
ולי נשמע הגיוני ש100 חזרות של כפיפות בטן יותר טוב...כמה שיותר יותר טוב לא?
![]() |
#15 |
|
![]() אני לא מבין איפה שינתי את הטענה?
אמרתי שכדי לשרוף שומן צריך לרוץ עד דופק 130 ואני עדיין חושב ככה אם לא זה לא משפיע :| בן אדם שבא לשרוף שומן צריך לדעת שהוא צריך ללכת עד דופק 130 להוריד נגיד 400 קלוריות שמותכם 300 זה שומן ולא לרוץ ולהוריד 500 שמותכם 200 אפילו פחות זה שומן? אז איפה שינוי הטענה?
![]() |
#16 |
|
![]() עזבו אותו תנו לו להאמין במה שהוא רוצה >.<
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אתה זה זה שנתן כבר 3 תגובות עם פרצופים מטומטמים ותשובות מפגרות לא? אז למה שלא תסביר לנו איפה אני טועה בבקשה ? :]
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
יעני ההליכון הוא רק בשביל להוריד קלוריות ולהגיע לנגיד בחיטוב -400 קלוריות ביום בעזרת ההליכה ?! אוקיי אחי אתה מאוד חכם ואת גם מאוד צודק מה אני אגיד לך. עשה טובה תקרא קצת מאמרים ותבין שבעזרת ההליכון אפשר להוריד גם שומן בנוסף לקלוריות והולכים במהירות של דופק עד 130 אפשר להוריד מהקלוריות האלו נגיד 400 300 שומן הסברתי את זה אלף פעמים כנראה יש לך חור במוח תחפש איזה מאמר הוא יסגור לך אותו. וכמה סמיילים כדי שתבין עד כמה אתה חכם : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |