|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בקשה תעזרו ל אם למישהו יש איזה פרוזקט באנגלית מוכן על המחשב יעשה מצווה וישלח לי.
לא משנה לי על איזה נושא תודה רבה לעוזרים |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני עשיתי על נימפומניה
איזה אדיר זה אחרי זה בבגרות בע"פ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא רציני
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() נשבע לך, יש מצב שיש לי עדיין את זה על המחשב.
הנושא הכיתתי שלנו היה התמכרויות, אז עשיתי על התמכרות לסקס - זו גם התמכרות, לא? ![]() שמתי על השער תמונה של ג'נה ג'יימסון בפוזה מגרה משהו דאחקה מצאתי את העבודה, הנה הקטע הפתיחה שלה: Sexual addiction *We chose this addiction because we are teenagers and in this age we are very curios about these sexual subject, therefore we want to know better this subject so we won't get to thus situation in the future and we will know how to handle it if we will get addicted to sex. *We expect to find out why people are so addicted to sex, and it's strange but interesting ways. To find out if there are any solutions for this problem and also if this addiction could be called as a problem, if it risks the addicted person's life's or maybe not? If there is a special character to those addicted to sex people. And what can be done to prevent those people from causing damage to their social life?. וזה השער: ![]() Sex addiction ![]() School name- *** Names – *** Teacher's name – *** Date – 13/1/06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תאכלס עבודה בת :):):):) ונושא בן :):):):).. הבוחנים באנגלית אוהבים דברים שכתובים ברצינות
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תיכון
חדר כושר: B-Fit
|
![]() אחלה נושא אחי.. תודה על הרעיון
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() אל תגיש כלום, אני ניגשתי בלי
ואמרתי לה באנגלית פשוט שזה חרא ושלא למדתי שום אנגלית במהלך 12 שנות לימוד שאת כל האנגלית למדתי מסרטים (שזה תכלס נכון, אני מדבר קורא וכותב מגיל 7 אנגלית ) והיא פשוט ראתה שאני מדבר אנגלית שוטפת וזהו.. 100 עגול ויפה.
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() המורה שלך היא משוה מיוחד
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה נושא בתאכלס.
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() סקס סמים וטל מוסרי ...
גם אני לא עשיתי עוד פרוייקט ויש לי עוד מעט את הבע''פ נראה מה אני יחפף לפני , דוגרי זה לא בעיה לחרבש משהו על המקום
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() יש מצב אתה שולח לי את העבודה כדי שאוכל לקרוא אותה?