|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בלי יותר מדי פרטים..יש לי חבר טוב מאוד
אבל הוא לא "מקובל"..עכשיו כל הזמן הומרים לי שמספיקלהיות חברשלו כי הוא דפוק כזה מה כדאי לעסות? אני רוצה לשמור תחבר, אבל באסה שכולם חושבים ככה... בבקשה בלי ליצחוק |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוןא חבר טוב תיהיה איתו וגם איתם ושיזדינו מה אכפת לך מה הם חושבים אם הוא חבר טוב שך ואם הוא לא כזה טוב שלך אז תמצא חברים חדשים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() אנחנו חברים כבר כמה שנים..בגלל זה אני רוצה להתייאץ פה!!..הוא חבר טוב שלי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה שתיהיה איתו וגם איתם?
בנפרד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה די מוזרה אם אני הייתי החבר הזה ושומע שאתה שואל דבר כזה הייתי נאלב מאוד כי זה היה מראה לי שאתה לא חבר אמיתי שיכול לדפוק אותו בשעת צרה. היה לי גם מקרה כזה אם משתמש מהפורום שאיזה אחד אמר לי לא להיות איתו כי הוא יורם. אתה יודע מה עניתי לו? "פושול נחויי" (לך להזדיין בתרגום משמעותי). כי חבר זה לא :):):):) שברגע שמוצאים משהו יותר טוב עוברים לאחר. חבר טוב זה לכל החיים. לכן במצבך תגיד לכל האלו שאומרים לך על חברך את אותו הדבר שאמרתי.
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אתה לא חבר אם אתה בכלל מתלבט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תשמור אותו, אולי בעתיד הוא יוכל לשמש כספוטר טוב. לא קל למצוא היום לגדל ספוטרים טובים.
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה הכל שטויות, להיות מקובל או לא זה המצאה של סרטים אמריקאים, תחשוב יותר רחוק מ3 שנים...
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() יש פתגם חכם שאומר עדיף חבר אחד מ1000 ידידים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בארץ אין מקובלים או לא, זה דבר שקיים בארה"ב, בארץ זה עובד אחרת, מי שחלש (פיזית) דורכים עליו, מי שחזק לא.
גם אין פה את ה"חנונים" כמו בארה"ב, כל אחד היה רוצה ציונים טובים, כולם פה מבינים במחשבים, לכולם יש פלאפונים משוכללים.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איך אפשר להתלבט על דבר כזה בכלל?
מישהו אומר לך לא להסתובב עם מישהו ואתה בכלל שוקל את זה? יא נגרר אחד אם הוא חבר טוב שלך שיזדיינו כל אחד שיגיד לך מה לעשות ומה לא לעשות מצחיק שרק נרשמת וכבר זרקת עלינו את הצרות שלך (שמתי לב רק עכשיו) נראה לי מישהו מפרסם את ישראלבודי כפורום תמיכה נפשית ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לעזוב אותו ככה, זה הכי זין שאפשר להיות.
לא מספיק כולם נגדו, עכשיו אני נכנע ללחץ החברתי ומשאיר אותו בלי חברים? נכון אתה לא יותר מכיתה ט'? ד"א, עצם העובדה שאתה מעלה את הנושא לפורום מראה כמה: א) אתה חסר עמוד שדרה ב)אתה תלוי בנורמות של החברה ולא כאופי ובערכים שלך.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עם חברים כמוך מי צריך אוייבים?
|
![]() |
![]() |