|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() תוך כדי מעבר דירה יש בינתיים בעיה לפרוס שם את הציוד שלי - אז עד להודעה חדשה אני מתאמן במועדון "רזים" (לא נשמע משהו, הא?) מול הקניון של פסגת זאב... אלביישן, אתה לא מתאמן שם במקרה? יש מצב ראיתי אותך...
ת'אמת קצת יותר קשה להתרכז ויש תורים ללא מעט דברים - אבל מצד שני הרבה פחות הסחות דעת. בעיקרון לא הייתה לי חוויית אימון שונה מי יודע מה מהאימונים במכון שלי. ולמרבה הפלא - אחלה מדריך (אחד מהם). היה מישהו בשם ShikoLM בפורום שהתאמן שם אם אני לא טועה...
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חח "רזים" במובן של שחיפים? :p
איך החבר'ה שמתאמנים שם?
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() היה אחד סוס - כל השאר חומר טיפוסי של מכונים. יש איזה ארגז עץ שמה מתחת לסטנד של הדאמבלים ששמים בו את כל הרצועות, ידיות וכל החרא הזה, אז איזה ילד אחד רוקן אותו, באמצע מיליטארי עבר לי איתו בדיוק מתחת לפלטות, שם אותו בסקוואט ראק כדי לעמוד עליו ולעשות עליות תאומים בלי שום משקל...
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עם מאמן כמו shiklom אין לך מה לדאוג O.O
מסתבר שהוא יותר חכם ממראק ריפטאו
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() היתי בכון כושר שלהם במבשרת..
היה על הפנים, שלא נדבר על המאמנים המפענים שהיו שם.
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() אנטון שיהיה לך בהצלחה!
תמצא שותף אימונים מצוין שיתן לך סטירות בפנים לפני בנצ' או דדליפט כבד ביום שלישי לי ולעומר היה אימון רגליים הפציץ בסקוואט 170 קילו 6 חזרות דיפ!!! ולג פרס חצי טון (אני ישבתי על המכונה) ידעתי להביא לו כמה סטירות וצעקות באוזן לפני זה שיקבל קצת רעל!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד אם אני לא טועה השיא של רוני קולמן זה באזור הטון בלג פרס
אז שעומר יעבור אותו 50 % נראה לי הזוי מהשמיים
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חח רזים ? בן דוד שלי מתאמן שם
שחיף טילים אם אתה שומע תשם עמירם תמסור לו דש מיוני חחחח הוא בטח יבהל ממך אבל בקטנה ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
התבלבלתי מתנצל ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש שם את המדריך קוסטיה הוא לא משהו לדעתי.
החדר כושר עצמו מאוד קטן ובאמת שיש שם לחץ. אני גר כמעט ממול ואני עדיין נוסע רחוק רק בשביל להתאמן בחדר כושר מקצועי. לפי מה שאני יודע יש שם אנשים טובים..חבר שלי מתאמן שם. איפה אתה גר בפסגה?
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you're a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal. The Iron is the great reference point, the all-knowing perspective giver. Always there like a beacon in the pitch black. I have found the Iron to be my greatest friend. It never freaks out on me, never runs. Friends may come and go. But two hundred pounds is always two hundred pounds |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה לא חייל?
קיבלת יומיות?
![]() |
#14 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() וואלה, לא מתאמן שם, אחי.
הייתי מתאמן בג'ירף, אבל אני גר בדיוק ממול, ככה שסביר שראית אותי, רק לא בתוך המכון. צריך לקבוע לאימון בלי קשר! אגב, איך אתה יודע איך אני נראה?
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
חחח תמיד מצחיק אותי איך כולם קוראים לקוסטיה "קוסטה"...
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
איזה סוס? ילדה רזה. זה אני: http://www.mekusharim.co.il/profile.asp?tid=127499
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |