|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב , אני מתאמן בשני חדרי כושר , אחד לאימון סוף השבוע ברחובות ואחד לאמצע השבוע באוניברסיטה בירושלים ,עכשיו בזה שברחובות יש חגורת משקל של המכון ואני משתמש בה לעשות מתח עם משקל. בזה שבירושלים הסתפקתי עד עכשיו בקומבינציה של חוט חזק עם חגורת גב, כדי שפחות ישרוט.
עכשיו האופציה השנייה ממש נוראית לוקח לי רבע שעה לקשור אותו חזק מספיק וזה שורט רצח בכל זאת , אקיצר יש לי עכשיו תשעה ימים מנוחה ממחזור של Hst ויש לי קצת זמן להשקיע בשביל לקנות אחת חזקה וטובה ביחד עם שרשראות. איפה אני מוצא? וכמה זה צריך לעלות? אני רוצה ציוד טוב, רק לפני שני אימונים כמעט נמעכה לי הרגל בתרגיל הזה בגלל שהשתמשתי בתופסן דפוק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() שים דאמבל בין הקרסוליים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() של 55 קילו? כן בטח...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתה שם עליך 55 קילו?
![]() כמה חזרות אתה עושה וכמה אתה שוקל? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() 82-83 5-7 חזרות תלוי ביום...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אפשר להכין משהו מאולתר אני החזקתי 30 קילו בלי בעיה בחגורה מאולתרת (חגורה רגילה מבד חצי קשורה ובפנים הפלטה וזה החזיק מצויין
![]() |
#7 |
|
![]() אני מעדיף להשקיע כבר חד פעמית כסף בחגורה נורמלית ונוחה שאני יהיה בטוח שגם עם עוד 20 קילו ומאה אימונים לא תקרע...
לאלתר יש לי את החוט שלי כבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מהנסיון שלי ניתן לקחת שרשרת עם שקל ולשים אותה סביב חגורת גב רגילה וזה לא נופל מפני שהחגורה מהודקת היטב לגוף.גם במשקלים כבדים אני עושה כך מקבילים עם 40 קילו בלי בעיה
|
![]() |
![]() |