|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום ,אני חדש כאן...
אני מתאמן בחדר כושר כבר תקופה, ואני כן רואה שיפורים, אבל רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את האימון שלי ואת ההתקדמות...ככה שאם אפשר תגידו לי מה אני יכול לשפר באימון שלי: חזה - פרפר - 3x12 - לחיצה בשכיבה נגד מוט - 3x12 - תרגיל שאין לי ממש מושג איך קוראים לו, זה כמו לחיצת חזה בשכיבה, רק שזה עם שיפוע(חיובי), ואתה מוריד את המוט עד לחזה ומעלה אבל זה בתוך מין "כלוב" כזה שמאפשר לך להישאר יציב(נאמר לי שזה עובד על החלק העליון של החזה) - 3x12 - מקבילים - 3x15 יד אחורית - פשיטת מרפקים לאחור עם משקולת - 3x12 - לחיצה צרפתית(בשכיבה) - 3x12 יד קידמית - כפיפת מרפקים עם משקולת בישיבה - 3x12 - כפיפת מרפקים עם מוט W בישיבה(כשהידיים נשענות על משענת) - 3x12 - כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט - 3x12 גב - חתירה בעמידה בהטיית גו לפנים ביד אחת כנגד משקולת - 3x12 - כפיפת מרפקים בישיבה כנג כננת עליונה(ב45 מעלות) - 3x12 - מכשיר שנראה כמו חתירה בישיבה רק כשהאחיזה רחבה יותר - 3x12 בטן - תרגיל שאני שוכב כאשר אני מחזיק את הגוף שלי גבוה בעזרת המרפקים והרגליים - נשאר 1:30דקות,סט אחד - כפיפות בטן במכונה(כשהידיים מחזיקות ידיות שנמצאות מעל הראש, זאת מכונה עם משקל מובנה) , כאשר בכל עלייה אני נשאר למעלה 2-3שניות ויורד בחזרה - 3x15 - תרגיל שאני "נתלה" על הידיים ותופס בידיות, ומרים את הרגליים מעל קו המותן ומוריד - 3x15 - כפיפות בטן בשיפוע שליל(בסביבות ה60-70 מעלות) - 3x20 אימוני רגליים אני עושה בימים נפרדים נתונים: בן 15.5 גובה - 1.84מ' משקל - 76+- אם אפשר עצות לשיפור ודיעות על האימון אני אודה לכם מאוד |
![]() |
![]() |