ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 07-12-07, 21:20   #1
the_masterpiece
חבר מתחיל

ברירת מחדל איפה כדאי להתאמן

אני מתאמן במכון כושר שנמצא ממש חמש דקות מהבית שלי, הליכה איטית ברגל אפילו ואני שם תוך דקות שזה יתרון מאוד גדול למי שעסוק רוב היום, העניין הוא שמדובר במכון קטן יחסית (גו אקטיב ברמת גן למי שמכיר) ואין שם הרבה ציוד של משקולות חופשיות יחסית (אפילו חסר מוט חופשי) ועושה רושם שהמטרה העיקרית של המכון זה כל מיני חוגי אירובי, הטלויזיות שצמודות למכשירי ההליכה וכ'ו. גם קהל היעד של המכון בהתאם, יש מעט מאוד מתאמנים צעירים יחסית (אני בן 24).

מאז שהתחלתי להתאמן ברצינות לפני חצי שנה, המטרה היא עליה במסה, ולמרות שרואים שיפור חיצוני השיפור הוא יחסית קטן מבחינת הנתונים היבשים (אני עובד לפי תוכנית של גיל), אני שוקל ברצינות לעבור מכון כושר, השאלה היא האם זה משהו שיכול לגרום לשינוי רציני ועד כמה זה באמת מה שישנה, כי כאמור יש יתרון אחד למכון הזה, בקירבה לבית.

מבחינת האנשים האחרים שמתאמנים במכון, לא שמתי לב לאנשים "יוצאי דופן", דווקא רובם נראים בחורים רצינים, זאת אומרת אתה מקבל גם את התחושה שבמכון הזה קשה להתקדם בבנייה של מסה, השאלה היא האם עדיף לי חדר כושר יותר "הרקדור"?
אני לא נמצא תחת התחייבות שם, אפשר להפסיק את המנוי מתי שאני רוצה והאפשרויות הכי קרובות אליי זה גו אקטיב בקניון קרית אונו, תל השומר או הולמס פלייס בק. גבעתיים

מה אתם הייתם עושים במצב כזה?
the_masterpiece מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-07, 21:36   #2
maorstyle
חבר פעיל

אם אתה גר באזור המרכז תנסה בחדרי כושר של שייפ אני מתאמן בשייפ קריות מכון אחד הטובים דאמבלים עד 40 קילו הרבה ציוד חדיש וענק!! אבל זה בקריות אני לא יודע איך זה במרכז אבל אני מניח שגם שם נחמד הרי זאת רשת אז לא חסר להם כסף...
maorstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 07-12-07, 21:37   #3
Mad_dog
חבר פעיל

הסמל האישי שלMad_dog

עוסק ב:: Yovel Gym
שלח הודעה דרך MSN אל Mad_dog

אתה צריך שיהי שם ספות מוט חופשי ומשקולות אחרת זה לא חדר כושר אם יש אותם שם אל תעבור אם אין אז אתה סתם מבזבז כסף שם

Running is for Girls
New Status
Hight: 1.76
10/10/08--->21/2/09
Wight :67Kg->73Kg
Arm :37-->39.5
Mad_dog מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה