|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן במכון כושר שנמצא ממש חמש דקות מהבית שלי, הליכה איטית ברגל אפילו ואני שם תוך דקות שזה יתרון מאוד גדול למי שעסוק רוב היום, העניין הוא שמדובר במכון קטן יחסית (גו אקטיב ברמת גן למי שמכיר) ואין שם הרבה ציוד של משקולות חופשיות יחסית (אפילו חסר מוט חופשי) ועושה רושם שהמטרה העיקרית של המכון זה כל מיני חוגי אירובי, הטלויזיות שצמודות למכשירי ההליכה וכ'ו. גם קהל היעד של המכון בהתאם, יש מעט מאוד מתאמנים צעירים יחסית (אני בן 24).
מאז שהתחלתי להתאמן ברצינות לפני חצי שנה, המטרה היא עליה במסה, ולמרות שרואים שיפור חיצוני השיפור הוא יחסית קטן מבחינת הנתונים היבשים (אני עובד לפי תוכנית של גיל), אני שוקל ברצינות לעבור מכון כושר, השאלה היא האם זה משהו שיכול לגרום לשינוי רציני ועד כמה זה באמת מה שישנה, כי כאמור יש יתרון אחד למכון הזה, בקירבה לבית. מבחינת האנשים האחרים שמתאמנים במכון, לא שמתי לב לאנשים "יוצאי דופן", דווקא רובם נראים בחורים רצינים, זאת אומרת אתה מקבל גם את התחושה שבמכון הזה קשה להתקדם בבנייה של מסה, השאלה היא האם עדיף לי חדר כושר יותר "הרקדור"? אני לא נמצא תחת התחייבות שם, אפשר להפסיק את המנוי מתי שאני רוצה והאפשרויות הכי קרובות אליי זה גו אקטיב בקניון קרית אונו, תל השומר או הולמס פלייס בק. גבעתיים מה אתם הייתם עושים במצב כזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה גר באזור המרכז תנסה בחדרי כושר של שייפ אני מתאמן בשייפ קריות מכון אחד הטובים דאמבלים עד 40 קילו הרבה ציוד חדיש וענק!! אבל זה בקריות אני לא יודע איך זה במרכז אבל אני מניח שגם שם נחמד הרי זאת רשת אז לא חסר להם כסף...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך שיהי שם ספות מוט חופשי ומשקולות אחרת זה לא חדר כושר אם יש אותם שם אל תעבור אם אין אז אתה סתם מבזבז כסף שם