|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם אני חדש כאן
![]() ורציתי לדעת משהו בנושא הרמת משקולות.. אני בנאדם רזה שאוכל כול היום מנסה להשמין בחיים לא מצליח.. ועכשיו קניתי מולטי טרניר 70 קילו ורציתי לדעת איך אני משמין ומתנפח ומיתחטב .. האם יש אפשרות כזאות בכלל להשמין ולהיתנפח אני מתאמן בזה הרבה אבל אין שיפור כי אין לי מושג כמה פעמים מרימים ואיך הסטים שהולכים בזה אם תוכלו לעזור לי ..אני מודה לכם מאוד תודה רבה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אויי ואבויי.. אוקיי
אימונים- כל מה שאתה צריך ולא צריך לדעת על אימונים תזונה- כנ"ל לגבי תזונה ביצוע תרגילים- תלחץ על השריר שאתה מחפש זה יפתח לך עמוד עם ציור של השריר ואת השם שלו תלחץ על השם וזה יתן לך רשימה של תרגילים לפי קבוצות- דאמבלים מוט מכונות משקל וכו'.. אתר ראשי- יש פה הכל רק תקרא.. אממ... אם שי לך עוד שאלות (אבל ספציפיות לא כלליות) שאל ויענו לך... אבל תקרא את זה כי אף אחד פה לא ישב שעות על המחשב להסביר לך הכל... בהצלחה... D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין בעיה אני יקרא את זה רק יש לי בעיה ממש קטנה אם אנגלית וסמתי לב שזה פה קצת באנגלית אני רק רוצה לדעת את הבסיס המינמלי כמו כמה סטים לעשות ומה זה בכלל abc ..?
אחד החלומות שלי זה לפתח גוף ולהתנפח בצורה טובה .. רק אם לתת לי אולי איזה תוכנית אימונים לבנאדם רזה אולי זה יכול לעזור?. אגב איזור החזה אצלי ממש שטוח עד שרואים תעצומות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
תקרא פה יש הכל... לפני שאתה שואל שאלות ומבקש עזרה פשוט תקרא ותראה שאח"כ לא תצטרך לשאול .. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי אני קורא אבל לא יודע בדיוק איך להתחיל בכלל אני ממש חדש בעסק ואני מאוד מאוד מאוד רוצה לעלות במשקל של ממש ולהתנפח בשיבל זה קניתי מולטי טרניר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני יגיד לך תאמת קראתי ואני לא כול כך מבין זה ידוע שאני רוצה לעלות במסה אני אוכל טוב והכול אבל אני רק צריך תוכנית אימונים למולטי טרניר זה הכול בסך הכול מה שביקשתי אני לא צריך ליקרוא מדריכים לפי דעתי כי אני צריך רק תוכנית אימונים למולטי טרניר אם תוכל להביא לי אני יודה לך מאוד..
אגב אני צריך להתחיל אם אבקות הוא שזה לא חובה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מולטי טריינר - ההמצאה הגדולה של המאה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אין תוגנית שיכולה להתבסס רק על מולטי טריינר... אם היה לך גם מוטות ודאמבלים היה אפשר לארגן לך משו אבל על מולטי לבד זה ביזבוז זמן... אתה תגיע לתוצאות זעומות ולא פרופרציונליות עם תוכנית למולטיטריינר בלבד.. הצעה שלי תקנה מוטות ופלטות וספה או שתירשם למכון... בכל מקרה... אם אתה רוצה מאסה אתה צריך לאכול... ולאכול דברים מסויימים בכמויות מסויימות ובשעות מסויימות... בשביל זה נתתי לך לקרוא... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() אבל אם הוא קנה שיתאמן
תתחיל בfbw זה בכל אימון כל השרירים 3 פעמים בשבוע כל תרגיל 3 סטים 8-12 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
חזה? חוץ מפרפר יד אחורית? חוץ מתרגיל אחד... הוא יכול אולי אולי לארגן לעצמו תוכנית (שתהיה לא מספיק טובה כשלעצמה) אבל איפה הגיוון בתרגילים? איפה ההחלפת תוכנית? AB? ABC? הוא לא יכול לעשות 3 תרגילים לשום שריר חוץ מגב עם מולטי בלבד... זה לא עסק.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בא להגיד לי ששמולטי טרניר בנאדם לא יכול להיתנפח אז ממה כן יש לי דווקא את כול האימונים במכשיר הזה זה מולטי יקר ואני רוצה תיודע להיתנפח עדין זה 70 קילו פשוט אני לא יודע על מה ואיך לעבוד זה הבעיה שלי..
ומה זאות אומרת 8-12 חזרות ו3 סטים אם איפשר הסבר תודה רבה.. אנשים חייב תעזרה שלכם בנאדם רוצה להיתנפח טיפה נמאס לי להיות רזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אם הוצאתה כסף על מולטי טריינר אז מסבירים לך פה שזה לא מכסה את כול התרגילים תקנה ספה + דמבלים+מוט אולימפי+צלחות ואתה מסודר (אם היתה קונה את זה במקום המולטי זה היה הרבה יותר טוב אבל שיהיה)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() היית עושה לעצמך רק טוב אם במקום זה היית קונה פלאטות ובארבל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש כל מני מולטי טרינרים יש כאלה עם הרבה אפשרויות וכאלה עם קצת
אני גם לא בעד מולטיטריינר אני לא אוהב מכונות אלה חופשי אבל אם יש זה או כלום עדיף זה. סטים זה אומר כמה פעמים אתה עושה תתרגיל . חזרות מספר החזרות שאתה עושה . לדוגמה עם אתה צריך לעשות 2 סטים 3 חזרות אז אתה עושה 3 חזרות נח 40-60 שניות ועוד פעם 3. תוכנית אתה צריך שתיהיה לך אם תעשה סתם זה לא יקח אותך לשום מקום |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי מושג אתה אומרים דמבלים וכאלה אני לא מבין בזה כי אני קצת חדש בזה אם אתם מבינים אותי
אולי מישהו יכול לעזור לי אם תוכנית טובה למולטי 70 קילו תוכנית של המקסימום להיתנפח? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() דאמבלים=משקולות
אני אישית לא אוהב להישתמש במכונות איזה מולטי טרינר יש לך לחבר שלי יש אחד עם אפשרות עבודה ליד קידמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי מולטי טרניר של חברה volt 9700
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תראה תכנס לאתר Zap ותעשה חיפוש על :
1.דמבלים(משקולות)-המלצה כאלה שאתה יכול להוריד ולהוסיף משקל. 2.ספה עם שיפועים 3.מוט אולימפי 4.משקל (צלחות) תקנה את 4 הנל+המולטי ואתה לא צריך יותר מזה , עם מולטי בלבד אתה לא יכול לחסות את כול הגוף(עד כבר שהיתה קונה את 4 הדברים שרשמתי) בהצלחה |
![]() |
![]() |