|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חבר'ה, אחת התוכנות!
אין לי מה להגיד עליה חוץ מ: ת-ו-ת-ח-י-ת-!-!-! http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1020815 תשקיעו כמה דקות בקריאה, תאמינו לי שזה משתלם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() ניסית?
עובד?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שאני יביא לכם משהו שלא עובד?
אני כרגע מוריד עם התוכנה ואין איתה שוווום בעיות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה סך הכול תוכנה מסודרת להורדות מרפידשאר לא ?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן... מאוד מסודרת. עד כדי כך מסודרת שהיא מסדרת לך גם את הקוד שאתה צריך להכניס (ה-4 ספרות) ומסדרת לך את ההתחברות מחדש לאינטרנט כדי לשנות אייפי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה באמת יעזור
![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אח שלי אתה מלך!!סוף סוף אפשר להפסיק לשבת 10 שעות על המחשב ולהתנתק ולהתחבר מחדש לאינטרנט 100 פעם וכל פעם לחכות עד שהטיימר ירוץ אחורה בשביל להכניס את הקוד,פשוט תוכנה מעולה!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() המנוע חיפוש לא מוצא כלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כי זה מנוע חיפוש חדש. אין עדיין כלום. צריך להוסיף. תבקש דברים ואני יוסיף לך אחי כמעט כל דבר שאתה רוצה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() היה לי את זה לא מזמן, זה עשה לי בעיות אבל רק בגלל שספקית האינטרנט מגבילה לי את החלפת ה-ip.
![]() למי שאין בעיות עם החלפת ה-ip, התוכנה הזאת זה הדבר (אבל רק עם הפלאג-אין של ההתחברות מחדש והקורא סקריפטים וכל מה שצריך).
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אם לא איזה תה יכול להביא אותם בבקשה? |
|
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() כן, הכל אמור להיות שם אם לא שינוי שם שום דבר (לא נכנסתי לקישור, אבל אני יודע בודאות שזה זה).
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הכל נמצא שם ויש גם מדריך מפורט.
מה שהכי טוב בכל העניין הזה שזה שבנה את התוכנה עונה על שאלות אם יש בעיות ולא משאיר אותכם להתמודד לבד, רק בתנאי שתקראו את המדריך. שוב... מי שצריך לינקים שיבקש... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() נמ,תודה מקווה שזה באמת טוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אם זה יעבוד אתה מקבל ממני 5 מוניטין דמיוניים + Nokia N95 + חצי מיליון דולר
רק דבר אחד, יש לי ראוטר ובשביל לשנות אייפי צריך לעשות ריסט לראוטר, זה יעבוד בשבילי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |