|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יש איזושהיא תרופה שעוצרת או מאיטה את קצב ההזעה?
זה ממש בלתי נסבל חשבתי בחורף זה יעבור אבל זה או שאני לא מזיע או שאני מזיע עד שכול החולצה שלי רטובה אין לי באמצע. זה התחיל להרגיז אותי במיוחד עכשיו כי לפני כמה ימים הייתי במסיבה ואני רואה את כולם עם חולצות ארוכות ורק אני עם חולצה קצרה מזיעה כמו חמור, ושמעו זה לא נעים גם אם רוצים להתחיל עם בנות וזה עם נגעלות בדר כלל. בקיץ זה עוד היה סבבה כי כולם ככה, אבל עכשיו זה ממש מעצבן. אני זוכר שמישהו פה אמר שהוא משתמש באיזשהוא שהיא מישכה, משהו עם אלומניום. תודה לעוזרים! זה מאד חשוב! ![]()
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() באילו מקומות?
![]() |
#3 |
|
![]() כול מקום שתוכל לחשוב עליו, אני חושב שגם הריסים שלי מזיעים אבל זה עוד לא הוכח מדעית
![]()
![]() |
#4 |
|
![]() יש טיפולים לזה.. לך לרופא מומחה אם זה ממש מפריע לך..
אין משחה שתוכל למרוח על כל הגוף.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() יש מצב שזה בגלל חוסר כושר?
הלב עובד יותר מידי במאמץ והגוף מתחמם יותר מהר? S:
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי זה נראה שחוססר כושר כי אתה כנראה מגיע לדופק גבוה בגלל החוסר כושר מהר ואז מזיע
גם לי זה ככה מתי שאני לא בכושר למשל אני הולך אני מתעייף ומזיע אבל אם אני בקושר למשל שאני בחיטוב אז אניי ממש בכושר ואז אני מזיע פחות בהרבה תנסה להתחיל קצת ריצותץ כרוס וכו' |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() אני בכושר טוב מאד!
אני מתאמן 4 פעמים בשבוע בקבוצת כדורסל ויש לנו אימוני אירובי קשים מאד אז זה לא קשור לכושר.
![]() |
#8 | ||
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אז שמעתי שיש זריקות בוטקס שמזריקים אבל אפשר רק במצח בידים ועוד כמה מקומות קטנים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר למשחה יש תכשיר שקוראים לו אנידרול פורטה שזה מצוין להזעה זה שורף בפעמים הראשונות אבל אתה לא מזיע בבית שחי בכלל!! לך לבית מרקחת תקנה זה עזר לחבר שלי שיש לו ממש הזעה חמורה בבית שחי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099337,00.html
תקרא את הכתבה הזו, עוד משהו שמאוד עוזר, מאוד ויש עליו המון המלצות מי שסובל מהזעת יתר בבית שחי, לקנות אנידרול פורטה שנמצא בבתי המרקחת במחיר של 60 שח.. מורחים בבית השחי פעם בשבוע-שבועיים לפני השינה, קצת מגרד באותו לילה אבל למשך שבועיים לא מזיעים בכלל.. זה מאוד מומלץ, באנגלית השם הוא ANHYDROL FORTE, זה למקרה שלא תרצה לעבור ניתוח.תהנה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אגב יש זריקות אחי לך לרופא משפחה שתי זריקות ואתה לא מזיע
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא נכון,
יש הרבה מקרים שזה לא עוזר בהם, והרבה מקרים שהזריקה משפיעה על הזעה בידים לדוגמא, ובעקבות הזריקה מתפתחת הזעה במקום אחר - לדג' גב וחזה. זה נורא תלוי, אין 100 אחוז בניתוחים האלה. מה שכן משפיע ל99 אחוז זה אינדרול פורטה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לך לרופא שיבדוק את זה במקרה שזה לא תקין יש ניתוח שמתבצע ובו מקטינים או מוציאים לגמרי את בלוטות הזיעה.
מצד שני יכול להיות שהגוף שלך מתחמם ויש לך בעיה ברדיאטור ![]()
![]() |
#15 |
|
![]() אין שום סכנה במשחה הזאתי?
הרי גוף צריך לקרר את עצמו ואם הוא לא יזיע היה יתחמם יתר על המידה.
![]() |
#16 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() באינדרול פורטה אין סכנה בכלל, זה אפילו ללא מרשם אם אני לא טועה.
בניתוח יש סכנות, אבל זה כבר מצריך התייעצות עם רופא וכו'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() מי המטומטם שיסתום את הבלוטות על העור שלו אלוהים ישמור?!
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה מזיע רק כשאתה במאמץ? אם כן אפשר לחשוב
אני מזיע כמויות שיכולות להציף תאוקיינוס בכל אימון ואני מסריח כמו אנלא יודע מה אבל אחרי זה אני זז ישר להתקלח אז מי ישמע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |