|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם יש לי שאלה אני מחפש שורף שומנים טוב לפני שנתיים לקחתי Vitalife 2000 זה היה טוב ועזר לי קניתי אז 60 כדורים ואחר כך עוד 90 לא מזמן החלטתי לקנות שוב קניתי 20 כדורים אבל זה היה משהו שונה מפעם רשונה לכדורים היה ריח והיו בצבע חום(פעם ראשונה היו שחורים) לקחתי כמה פעמים וכל השאר זרקת אם מישהו יודע אולי הם החלפו גירסה
כתתבי לחברה לפני חודשיים אין תשובה אם מישהו יכול להמליץ על שורף שומן שבאמת עובד ורצוי שגם יתן אנרגיה ויחסום תאבון ניסיתי קסנדרין אקסטרים לא משהו |
![]() |
![]() |
#2 |
מנהל טכני
|
![]() ממה שאני יודעה
המובילים הם LIPO6X HOT ROX EXTREAM Fyre MuscleTech Hydroxycut Hardcore Universal Animal Cuts אני ממליץ LIPO6X זה עובד , הוא טוב לכל המטרות שצינתה
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אם קניתה בישראלבודי ההיתה הולך אילהם ובטוח היו עונים לך על התשובה .
http://www.israelbody.org/Search/SearchProduct.asp
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() איפה אפשר לקנות Lipo6x ?
לא ראיתי בחנויות בארץ |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() א****ן וקפה
או ליפו 6 הכי טוב |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תאמין לי הכי טוב לשתות קפה שחור חזק
ולעשות 200 דקות אירובי גם חוסך לכיס וגם תקבל תוצאות טובות
#7 |
חבר פעיל
|
![]() א****ן , הכי זול הכי יעיל (בטווח הבטיחותי) , כל השאר סתם גימיקים עם באדיבילדרים שאתה צריך לממן להם את הפירסומות.
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() מה מחירים של א****ן וליפו 6
אם אני צריך לקנות עוד משהו חוץ מאפדרין קראתי צריך להוסיף קפאין ואספרין אם רק אפדרין יעבוד (בלי קפאין ואספרין) תודה |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מאיפה באמת אפשר להשיג ליפו 6?
#10 |
מנהל טכני
|
![]() חבריםםםםם לאט לאט בלי דיבור על חומרים פו !!!
#11 | |
מנהל טכני
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() יהומבין במינון של 3 גרם פר טבליה לא יעשה לך כלום (גם אם תקח את המנה המקסימלית שהם אומרים 4 טבליות ביום = 12 גרם יהומבין בדיחה לאור יום). תקרא קצת מחקרים על המרכיב Guggulsterones שנמצא שם , מה הוא עושה לאשכים שלך , לרמות הטסט שלך ולהורמונים השונים שלך בגוף כמו כן גם על הכולסטרול שלך, ושלא נדבר על תופעה של אבנים בכליות שהמון משתמשים מ BB.COM טענו לאחר שימוש של כ-3 חודשים עם המוצר. אפדרין עדיין נחשב בסצנה הבטוחה , וזה מוצר חוקי מתי תבינו חאלס לצנזר פה , אפדרין HCL עד 10 מ"ג חוקי בארה"ב וגם בארץ |
|
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל טכני
|
![]() סבבה לך ! כבל ח"ח
אני לא הבנאדם הנכון לדבר איתו על זה !!! א****ן לא משפיע עלי בשיט אפילו בכמות של 50 מ"ג ! השימוש ב Lipo6 היה מאוד קצר ! שוב חבר משתמש ב Lipo6x וזה עובד !!! ודרך הגב מה 10מ"ג יעשה לך ???
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
האם לקחת עם קפיאין? או גם עם אספירין? נסה לקנות פורמולה של ECA בד"כ הן מתחלקות על 50/200/100 תוסיף עוד 200 מ"ג קפיאין מהצד. אישית 25/200 (E/C) 3 פעמים ביום , משפיע יופי... |
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() סליחה חברה'
איפה ניתן להשיג ליפו 6? אם א****ן בלי קפה ואספרין עובד ועוד שאלה קטנה מתי צריך לקחת א****ן לפני אוכל או אחרי מה מחיר טוב לא****ן? תודה |
![]() |
![]() |
#16 | |
מנהל טכני
|
![]() ציטוט:
א. זה לא היה זיוף אותו כדור עבד מצוין על מישהו אחר ואספירין לא חובה ! זה מוריד תופעות לוי שונות וכן אם קפאין סוררי דיון זה גולש לתחום שהו מחוץ לפורום !