|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
[עזרה] חזרתי להתאמן אחרי 8 חודשים הפסקה - תוכנית Fbw! כנסו בבקשה
שלום לכולם, אחרי 8 חודשי הפסקה מאימונים (לפני ההפסקה התאמנתי כמעט שנה רצוף) החלטתי שאני רוצה לחזור. הכנתי לי תוכנית FBW שהולכת להתבצע X0X0X0 (יום כן, יום לא) במשך החודש / שתיים הקרובים ואז לעבור לAB/ABC. התוכנית היא כזאת: גב (6 סטים):
יד קדמית (4 סטים):
חזה (6 סטים):
יד אחורית (4 סטים):
כתפיים (4 סטים):
בטן (3 סטים):
הכל יוצא 27 סטים. (נכון לעכשיו ללא עבודה על הרגליים - בעיה רפואית) איך נראה לכם? רעיונות לשינויים? ואשמח אם תוכלו לשנות/להעיר על מספר החזרות בכל סט בגלל שההבנה שלי בנושא די מוגבלת. תודה רבה לכל העוזרים, ברק.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חרא תוכנית.
אין מה לשפר, היא הרוסה מהשורש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() thibox תפסיק להתנהג בצורה כזאת למשתמשים שמציגים תתוכניות שלהם אולי תעזור להם לשפר מה אתה ישר כותב ככה יא חוצפן אין לך בושה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ניק עעזוב אותך אין עם מי לדבר הThi box הזה על הפנים צריכים להעיף אותו מהפורום לפני שמלא אחרים יעופו
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שמה שהרגיז את טאי בוקס זה שאין פה סקווט ודד ליפט!
וניק ומאיר גבאי, במילה אחת : "שתקו"
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לי אפי למה שאני אשתוק שהרמה של הפורום הזה ברצפה עם כל הילדים העלובים והחסרי יידע שיש פה ?! ומה אתה מחפה עליו מה אתה הסנגור שלו ?! כדאי שתדאג לעצמך ואל תסתכסך בשביל אחרים כי זו טעות גמורה בוא נגיד שthi box הוא משתמש אנוכי ורגזן אף אחד מהילדים הטובים והאייכותיים שיש פה לא היה רוצה ילדים כאלה פה תאמין לי
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נכון אבל כולנו צריכים להתגבש כדי לעלות את הרמה של הפורום ולא לכתוב
"חרא תוכנית הרוסה מהשורש" זאת תגובה של ילד בכיתה א' ולא של ילד מלומד עם טיפת מוסר . וזה מה שמוריד את הרמה של הפורום-הילדים האלה!
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() מאיר כל מילה שלך סוכר חברי
![]() יאלה תפנקו את תאי בוקס בבאן לפנים ....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() יש גישה להגיד דברים חברי היקר.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר אח שלי לדעתיי תעשה Ftw עם תרגילים מורכבים כמו סקוואט דדליפט דחיקה לכתפים
ולמשל לשרירים קטנים שיהיה שתי תרגילים ויהיה בסדר..... בהצלחה ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים אולי הוא לא ענה כמו שצריך אבל הוא לפחות הגיב ונתן את דעתו על התוכנית, שזאת בעצם הסיבה למה כתבתי אותה פה.
אשמח אם תתנו לי דרכים לשפר אותה, לשנות דברים. שכן אוכל להתחיל להתאמן שוב. תרגילים כמו סקוואט / דדליפט אין מצב שאני עושה. יותר מידי מאמץ על הגב (אני לא יכול) וזאת הסיבה שבחרתי תרגילים עם מינימום מאמץ של הגב עצמו. לשרירים הקטנים - עדיף לעשות 2 תרגילים של 2 סטים? ואיזה תרגילים למשל? (חוץ מאלה שכבר כתבתי - אני לא ממש רוצה לשנות אותם, זה תרגילים שאני אוהב דווקא). שוב, תודה לכל המגיבים, מקווה שתוכלו לעזור לי.
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() במקום להגיד חרא תגיד מה חרא ותעזור לו לשפר.
הרי אתה בכול מקרה התאמצת ללכת לכפתור התגובה אז לפחות תכתוב משהו מועיל. בקשר לתוכנית תנסה להכניס כמה שיותר תרגילים מורכבים ופחות מבודדים.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כאילו אני יודע מה הכוונה של המילה, אבל תוכל אולי לרשום תרגילים לדוגמא? כי אני לא ממש מוצא מה לשנות. יד קידמית/אחורית ובטן זה תרגילים מבודדים נכון אבל לא ממש מצאתי אחרים. גב זה אולי לא דדליפט וכאלה אבל אני לא רוצה להעמיס עליו יותר מדי. חזה אני לא מוצא מה הבעיה. וכתפיים זה דוווקא תרגיל שאני אוהב, אני אולי יכניס לחיצת כתפיים.
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אחי אני לא מציע לך לעשות FBW בלי שאתה יכול להפעיל את הרגליים כי אז אתה לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט וקשה לבנות תכנית בלעדיהם |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אני איכותי ואני רוצה שהוא יהיה פה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה מה נסגר, רק עכשיו נכנסתי וקראתי את התגובות.
קודם כל זה בצחוק, מי שמכיר אותי פה יודע שאני נוטה לרשום את התגובה הזאת על כל תוכנית בלאי שאני רואה פה, זה נהיה הטריידמארק שלי, ב' כל, אני הורס ת'פורום ? קצת מצער אותי לשמוע את זה, אבל שיהיה, אם אתה חושב ככה. ואני לא רואה שום פסול בלרשום תגובה חדה ולעניין. מצטער שוב אם נפגעת\ם. מאיר גבאי - אני לא אנוכי ובהחלט שלא רגזן, לעזעזל, אפילו רשמתי את התגובה הזאת עם חיוך על הפנים. ואני כבר לא ילד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אז בעצם מכל הפוסט הארוך הזה אין פה אף אחד שיכול באמת להגיב על התוכנית / לעזור לי להרכיב אחת חדשה בשביל שאני יוכל לחזור להתאמן ? =/
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |