|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן, יש לי צו ראשון בקרוב.
כעיקרון הכיוון שלי הוא לימודים, אני לא רואה את עצמי בתפקיד שאני לא מפתח דברים ולא לומד.. כעיקרון חשבתי על פסגות אי"ה שזה מסלול שעושים תואר בפיזיקה ובהנדסת אלק'.. או תלפיות, ואם אני לא אתקבל לאף אחד מהם אז לממרם או למסלולים במודיעין.. אני יודע שזה עוד מוקדם להתחיל לחשוב על זה אבל חבל עוד שנה להגיד שזה כבר מאוחר להתחיל לחשוב על זה ![]() אני מבין שבשביל הדברים האלה אני חייב פסיכומטרי (פסיכומטרי מטורף 680+) שאותו אני יעשה בקיץ הקרוב (בין י"א לי"ב).. יש עוד משהו מיוחד שאני צריך לדאוג לו השנה? או רק שנה הבאה לדאוג לזימונים וכיו"ב? בכל מקרה לצו ראשון אני אלמד למבחן (אם לכל מבחן בבי"ס אני לומד, חבל לא ללמוד למבחן חד פעמי כזה) יש לכם המלצה לספר לימוד? יש עוד משהו שצריך לעשות או שזה באמת נורא מוקדם? וכמה זה ריאלי נראה לכם להתקבל לפסגות/תלפיות? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() חנג''
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בעקרון אין לך ממש מה ללמוד למבחן הזה כי אי אפשר ממש להתכונן אליו. מה שאני ממליץ לך זה לחפש את המילים שיהיו בסימול עברית באינטרנט וללמוד אותם
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנוסף, אם אתה רוצה שבאמת יפתחו לך דלתות בצה"ל, תגיד בראיון אישי שאתה רוצה ללכת להכי קרבי שיש, שיש לך מוטיבציה לתרום ואתה ממש רוצה לקחת חלק בצה"ל, במיוחד בתפקידים הכי רציניים ובלה בלה שאתה רוצה סיירת מטכ"ל וכו' וכו' (תגיד גם אם זה לא נכון) כי זה חלק מקביעת הקב"א, ומורידים על מי שלא משדר מוטיבציה קח בחשבון בהצלחה שיהיה ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ממר"ם זה מצויין אם תמליח להתקבל לזה ולהתקדם בתחום העתידי זה מסדר לך תחיים .. אוטו צמוד משכורת גבוהה מאוד אתה פשוט מרוויח מזה.. אז אם אתה שואל אותי קודם תנסה ללכת על ממר"ם לפני הכל !
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גם לי יש צו ראשוןןן באיחור חחח בקיצור אני לא רוצהה קרביי מה אני עושה כדי להיות ג'ובניק לא תפקיד שוחקק תפקיד סבבההה אני לא מבין בזה כלום..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |