|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
תמונות- כנסו
בס"ד
אני מתאמן חודש, אבל לפעמים זה יצא לי 4 פעמים בשבוע ולפעמים פעם 1....(הייתי מתאמן שכיבות שמיכה , בטן התחלתי השבוע , ומשקולות השבוע גם)... אז זה לא היה רציני! משבוע הבא אני מתחיל להתאמן מסודר חדר כושר וכל זה! [IMG] ![]() [IMG] ![]() תשמעו אני יודע שאתם אוהבים לצחוק וכאלה שטיות, וואלה אני לא אוהב בסך הכל מבקש שתגיבו, כאילו מה לפתח איפה להוריד (אני יודע כעיקרון אבל אני יסתמך על המילה שלכם איפה לעבוד יותר וכו') וזה בלי כל הדוואנים של לעשות שרירים וכל זה עמדתי כמו שאני!תודה לכל מי שיגיב |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי תתקן תתמונה [[= לא רואים..
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
תיקנתי אחי מקווה שאתה בן אדם תגיד מה שיש רק בלי כל השטויות וזה למה אני לא אוהב אחי |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תקשיב גבר,
אתה על אחוז שומן גבוהה נראה בסביבות ה 18-20, אתה צריך חיטוב של איזה 3-4חודשים , יש לך בסיס לחזה יש צורה ידיים פחות,.. יש גם מסה בכללי אתה צריך חיטוב טוב, אז תבנה תפריט תהיה במאזן קלורי שלילי ותתחיל לעשות אירובי כמו : ריצה,שחיה,הליכה,אופניים.. |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
תודה אחי כמה שאתה רואה אותי שמן, אני רץ .... העניין הוא כמה שאני עושה אירובי אני אוכל כפול! העניין אצלי זה הגנטיקה על הפנים , אבל אחשלי היה בדיוק כמוני אחרי שנה בחדר כושר עם מאמן מקום 3 בארץ היום הוא בהמה אחי! עכשיו בייסיפס יש לי אבל בקטנה אני יכול אולי להרים משקלים כבדים אבל זה מסה ואני רוצה צורה גם שזה החיטוב בכל מקרה אחשלי תודה על התגובהה.... |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה צריך חיטוב, אל תאכל דברים משמינים,
אתה גם יכול לקבוע פגישת יעוץ אם גיל,תוך חודש אתה כבר תראה תוצאות ממש טובות איתו [[= |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
שמעתי על גיל , מי זה גיל? מהוא נציג? ובטוח שזה עולה כסף מה המחיר אחי??? |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אם אנ לא טועה זה 6 פגישות ב 600 שקל...
תכנס לאתר הראשי של ישראלבודי israelbody.org ותראה שינויים שאנשים עשו אם היעוץ של גיל בזמן קצר. |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
זה ראיתי אחי את כל השינויים והכל אבל 6 פגישות מה כל שבוע כל חודש לא מפורט שם וגם מחיר לא מפורט ואם זה כל שבוע אז לא שווה מה אני מכרה זהב.. הרי קראתי שכחתי אצל מי איזה אחד פעם שהגיב שהוא אצל גיל והוא במעקב אצלו |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: נתי
חדר כושר: LIFE FITNS
|
![]() לא כל שבוע ..כל פגישה זה כל חודש וחצי או חודשים 6 פגישות זה כימת שנה..
וגם אתה תמיד מדבר איתו בטלפון אם יש בעיות והוא עוזר חופשי... גיל בן אדם זהב אני ממליץ לשמור על תזונה ואימונים נכונים הוא משש שוה את הכסף
#11 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
אוקי אני ידבר איתו.. איך אני פונה אליו דרך הצרו קשר באתר??? או שהוא אחד מהמשתמשים בפורום?? |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לך אייסי אחי אני רוצה לדבר איתך... |
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
אם פניתה אלי בקשר לאייסקיו אז הוא *********אם לא אז לא! אה ואחי תודה בכל מקרה לפחות אתה מגיב פה |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז הוא דתי זה מפריע..? |
|
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() בס"ד
אני רושם את זה כל הזמן חבר שלי היה רושם את זה כל הזמן ואז התרגלתי.... תגיבו חחח |
![]() |