|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מצרכים:
פסטה בכמות הדרושה, אני לקחתי 100 גרם לפני בישול בערך גבינה בולגרית או צפתית - 60 גרם בערך מבשלים את הפסטה צינורות עדיף, בזמן שהפסטה רותחת בדגש רותחת מוסיפים את הגבינה ועד שהפסטה מוכנה מוציאים אותה וזה פשוט מעדן זה פסטה עם גבינה לאלה שלא ידעו מבינינו ושכחו שזה מקור נחמד לפחמימות + חלבון יש לוודא שמוסיפים את הגבינה בזמן הרתיחה זה נורא חשוב זה נמס כזה וטעיםםםםםםםם פחד :d |
![]() |
![]() |