|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בטוח שכמעט כולם מכירים פה את התמונות האלה, אבל שימו לב לתגובות מתחת!
http://fun.walla.co.il/?w=/5/55/553440 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() "שילוב בין אסטרואידים לכושר" חחחחחחחחחחחחחחחחח
![]()
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחח איזה אנשים מטומטמים אני מת....99% חושבים שטרפזים זה הכתפיים האמיתיים. חחחח יאי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה פשוט משגע אותי הטמטום והחוסר ידע של אנשים-אתה לא יודע ולא מבין במשו אז אל תדבר!!!!!נשבר הזין מזה כבר סעאמקקק
חחחחחחח יאווו בחייאת כולם פה להיכנס לתגובה 100 אני משתין פהההה חחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שיאוווו
ציטוט: "אנחנו קוראים לזה סטרואידים .... .... אלה אנשים שבולעים סטרואידים לארוחות בוקר צהריים וערב , וגם לקינוח ... או שהם שוברים ת'ביצים בחדר כושר ( החדר כושר עושה עליהם קופה אחושרמוטה .. )" איזה מצחיק זה....אנשים ממש לא מעריכים את העבודה הקשה....הוא על אסטרואידים אז הוא3 יושב בבית ומיתנפח...שונא את זה... "זה הכל סטרואידים" שילכו להיזדיין...אפילו ליפני שהתחלתי להיכנס לעסק הזה לא חשבתי שסטרואידים זה תרופת פלא שגורמת לך להגדיל היקפים ברמה של 50 ס"מ בחודש....איזה אנשים עם מוח של אגוז ציטוט "אל תחשבו שזה פוטושופ שזה לא יעלה לכם לראש... זה אמיתי אחרי שנים של אימונים הם הצליחו להרוס להם את החיים... שרירים זה יפה עד איזהשהו גבול.." =[ חח לא אני לא חשוששב שזה אמיתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחח תראו את תגובה 100
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחח תגובה 100...ענקקקקקקקקקקק אני לא מאמין שיש אנשים כאלה באינטרנט..עד כדי כך סתומים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אמרתי אבל שהם חושבים שסטרואידים זה משהו שאתה לוקח ואחרי חודש אתה מר עולם אני מדגיש שוב שלא תבין לא נכון : אני לא חושב שזה אמיתי! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() זה לא אנשים מטומטמים, אלו אנשים נורמלים שלא יודעים מה זה פיתוח גוף, כשאני מביא מישהו שלא יודע מה זה פיתוח גוף ומושיב אותו ליד המחשב שלי, ואז מראה לו את רוני קולמן, אני יודע מה תהייה התגובה שלו ומה תהייה הבעת הפנים שלו אחד על אחד, חלאס להגיד אנשים מטומטמים כי זה האופי של אלה שלא מתאמנים, מילא אם היה איזה מישהו אחד שניים שהיו מדברים ככה אז בסדר אפשר לרדת עליהם אבל זה כל אחד, אז חלאס.
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
בן אדם נורמלי לא ישר זורק שטויות באוויר, כמו שאתה אם תכנס לתחום חדש כול שהוא אתה לא תזיין תשכל לפני שתקרא מילה או שתיים.
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כפיים אח שלי!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחח תגובה 123
+ מישהו רשם שמרקוס דומה למייקל לואיס ( ![]() אנשים שלא היו בתור שחילקו את המוח, אחד אחד שם.
![]() |
#18 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() כל מי שנמצא יומיים בבאדי בילדינג מזהה שמדובר בפוטו שופ, אולם לגבי האוכלוסיה הרגילה, אני חושש שהם היו מגיבים בדיוק אותו דבר, אם הייתם מציגים שם תמונות אמיתיות למהדרין של דניס ג'ימס, קולמן, בראנ'ץ, ויקטור או שאר המפלצות.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
באמת תגובה סוף סוף לעניין ובוגרת. תחשבו טוב טוב אם אתם מדברים רק על בודיבילדינג, חסר נושאים שאנשים מדברים כמו פרופסורים ולא מבינים שיט? מכוניות, מחשבים, אלכוהול, אוכל, כלכלה, פוליטיקה והרשימה בלתי נגמרת... זה שאתה לא מבין במשהו לא מונעת ממך להביע דעה לגיטימית. הרי לכל אזרח יש זכות הצבעה, לא אומר שכל אזרח יודע בפרטי פרטים מצע בחירות של כל מפלגה! נקודה לחשיבה... נ.ב גם אני נתקל בתגובות האלה של אנשים שראו את האבקת חלבון שלי ואמרו לי שזה לא בריא ושזה יהרוס אותי בלה בלה בלה אתם מכירים... אבל גם אני הייתי אומר אותו דבר לפני שנתיים... וגם אתם לפני שהתחלתם עם זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |