|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היום נבנתה לי תוכנית אימון חדשה, יחסית לתוכניות קודמות שהיו לי היא מאד ארוכה..
אני אפרט את חלק A כי בנתיים עשיתי רק אותו.. חזה: לחיצת חזה אופקית 8,10,12,15 (החזרות מימין לשמאל) פרפר שיפוע חיובי משקולות יד 8,10,12 לחיצת חזה בשיפוע שלילי 8,10,12 פרפר בשיפוע אופקי 12,12 כתפיים: לחיצת כתפיים עם משקולות 8,10,12 הרחקה לצדדים בישיבה 12,12,12 פרפר הפוך 12,12 חתירה (אחיזה רחבה) 12,12 יד אחורית: לחיצה צרפתית 4x10 פשיטה בפולי עליון 3x12 מקבלים צמוד 3x12 התוכנית נראית לי מאד ארוכה, עד עכשיו באף תוכנית לא היו לי כל כך הרבה סטים ליד אחורית ולכתפיים.. מה אתם אומרים? היום לקח לי לעשות את התוכנית 65 דקות בלי בטן ואירובי. (בן 16 וחצי, 1.75, 73 קילו, מתאמן 8 חודשים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה 33 סטים :x !
זה יותר מידי !!!! נסה ככה לחזה תן 10 - 9 לכתפיים 8 - 7 ליד אחורית 6 - 5 לחיצה במוט שטוח 4 סטים לחיצה בדאמבלים בשיפוע חיובי 3 סטים 45 מעלות מקבילים 3 סטים הנפות לצדדים 4 סטים הנפות בהטיית גב 3 סטים לחיצה במוט באחיזה צמודה 3 סטים סט 1 של תרגיל מבודד ליד האחורית מספיק
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() באמת זה נראה לי תוכנית מוגזמת..
עוד דעות? ותודה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני יכול להציע לך תוכנית Ab טובה..
A רגליים: דדליפט – 3x8 סקוואט – 4x8 לאנצ'ים – 3x10 חזה: חזה עליון מוט – 3x8,6,6 דאמבלים/דחיקת מוט(תבחר) ללא שיפוע – 3x6 פלייס – 3x10,8,8 קדמית: כפיפה בעמידה מוט W – 3x7 כפיפה על הירך – 3x10 B: גב: פולי עליון רחב – 3x8,6,6 מסור\בנט אובר– 3x8,6,6 חתירה 3x8 כתפיים: לחיצה – 3x8,8,6 הנפה לצדדים – 3x10 שראגס – 3x10 אחורית: דחיקה צרה/לחיצה צרפתית – 3x8,8,6 הנפה מאחורי הראש יד יד – 3x10 מבחינת טווחי החזרות אם אתה רוצה תשנה אותם לדברים קבועים כמו 8 או 10 אבל זה הרעיון בתוכנית ..אני משאיר לך את ההחלטה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אבל עדיין התוכנית הזאת לא בשבילי (חלק מהתרגילים מורכבים/מתקדמים מדי)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מה המטרות שלך להתנפח?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי מזה להתנפח תגיד עלייה במסה חח אתם הורגים אותי
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() עליה במאסה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() אם כבר אתה עושה את כל זה באימון אחד תוריד סטים ביד אחורית לאיזה 4-5 כי אתה עובד עליה חזק בחזה וכתפיים..
יותר מדי סטים לכתף קדמית..אני הייתי ממליץ להפריד בין חזה לכתפיים כך תוכל לעבוד טוב על שניהם |
![]() |
![]() |