|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בעקבות וויכוח קון על צריכת מי גבינה[אבקת חלבון] ההורים שלי הלכו לתזונאית לשאול אותה אם זה בסדר\...
הסתומה הזאת שבטח עושה אירובי ביום שבת בשביל בטם שלא דומה לטיטניק אמרה להם שזה לא נחוץ ואף יכול לפגוע בי.. היא חשבה שזה כמו סטרואידים המטומטמת! בכל מקרה עד שנה הבאה בה אני יתחיל לעבוד ואני יקנה לבד את האבקה[או במהלך השנה אם יהיה לי מספיק כסף..]אבל בינתיים מה אני יכול לשתות או לצרוך אחרי האימון ? לפי התפריט באתר זה צריך להיות 30 ג' נטו...טונה יספק את זה כי האחוז שומן בו זה 0.8[במים] השאלה אם הקיבה תעכל את זה מספיק מהר?[לגבי פחמימה זה או תפוח או תמרים] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() למה אתה חושב שיקח לך שנה לעשות 300 שקל אפשר לעשות את זה בשבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חבילת טונה במים ( תסחט את המים כמה שאתה יכול) ובננה/תפוח/תמרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() כן בהגזמה בחצי שעה כנראה שלו קשה יותר לאסוף תכסף מה אתה קופץ? חחחחחח
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תחלס אנחנו פה מדברים לא פוגע לא זה לא זה לך תדע אני אישית לוקח כמו גדול כבר קופסה 5 שלי אבל בכול זות לך תדע אולי יום אחד תקום אם זנב ואני רציני
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תאמר לאמא שלך שחלבון זה אוכל לכל דבר, לא שום דבר אחר. כמו שהיא שותה דיאט קולה\קולה(שבוודאי אינו מוצר טבעי מהטבע), כך גם לגבי אבקת החלבון המזוקקת.
דווקא הטונה סופגת חומרים לא בריאים(כספית נדמה לי?) בתוך קופסת השימורים ולכן לאכול טונה בכל יום זה לא נחשב לדבר הכי בריא שיש. חוץ מזה, תגיד גם להורים שלך לבקש חוות דעת אחרת, מתזונאית נורמלית. מה-2 תזונאיות שדיברתי איתן עד היום לא הייתה שום התנגדות לחלבון ולהיפך - הן היו בעד ואף לקחו בעצמן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מוניטין שלילי דמויוני** ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איי איי...
תן לה אחת ולך ליועץ \ יועצת תזונה יותר מקצועיים, דבר שני - אחרי אימון - גבינה לבנה \ קוטג' \ טונה עם פחמימה מהירה כמו - סוכר ענבים \ תמרים \ לחם לבן וכו'.