|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי כולם אני חדש פה בפורום אז היי
תקשיבו שמתי לב שהריבועים שלי לא כ"כ סימטריים זאת אומרת יש לי איכשהו 5 ריבועים 3טובים בצד אחד ובצד השני יש 2 גדולות שההפרש שבינהם מסתיים בדיוק בין אחד הריבועים שבצד השני {בריבוע הראשון יש מן שקע כזה...} ואני זוכר שלפני כמה שנים גם היו לי קצת אבל הן היו סימטריות - ובמשפחה אין אצלנו ריבועים לא סימטריים - תמונה: [img=http://img134.imageshack.us/img134/9873/fetchbm5.th.png] זה יכול להיות מכמה סיבות *תקשיבו קודם כל אני אני ממש ממש רזה.... {גובה 1.53 משקל 33 - אני עוד מעט בן 14 - אבל אני אצל דיאטנית ואני ממשיך לעלות} *אני לא מתאמן.... ובגלל שאני רזה רואים את זה... *חרא גנטיקה - למרות שאין את זה אצלנו במשפחה... תודה לכולם! |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גנטיקה.. אין מה לעשות
#3 |
חבר פעיל
|
![]() באימונים זה יכול להסתדר ובטוח שזה יראה טוב יותר ממה שאתה מתאר עכשיו
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תביא תמונה אני אל מאמין שזה עד כדי כך נורא.
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה שוקל 33?????????????????????????????????? אחותי בת 14 והיא שוקלת 42
התשובה היא : עם מאסה הכול יתברר אז תתחיל לעלות במשקל ואולי תראה שינויים |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה אנשים אתם שיא המעודדים אני יביא תמונות מתי שאני אתחיל להתאמן ב"ה בגיל 14
תודה כולם! תקשיבו אנלא יודע כמה זה נורא כי יש לי 2 ריבועים בצד ההוא אני אנסה להתאמן כדי להשיג את ה שלישי ואז נראה כמה זה גרועה אבל איך זה הצליח לההרס? פעם הם היו ישרות... |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() גבר אל תקשיב לטאאמבל הזה תאכל טוב ותגדל . בקשר לקוביות קשה לי להאמין שהםה היו ישרות פעם כי זה גנטיקה מבין ?
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה יא מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אתה שוקל 33!?!??!?!?! אחי אני עושה איתך יד קדמית ניראה לי! מה אתה רציניי??. אחי תתחיל לאכול הרבה תעלה אתה ממש אנורקס אתה מזכיר לי את אושייץ ניראה לי זה המשקל הכי נמוך בעולם לילד בן 14 אחי אתה מפחיד אותי בבקשה תתחיל לאכול בבקשה |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() :):):):)... אל תדאג אני בדיאטת השמנה לחם מלא , סופגניות ג'אנק פוד חחחחח
בחצי שנה הזו עליתי 5 ק"ג ואני ממשיל לעלות אני אומר לכם 1000000000000% הן היו סימטריות |
![]() |
![]() |
#10 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תאכל כמו שצריך ככה כמו שור אתה מבין אותי אחי? אם אתה רואה איזה כבש מחוץ לבית אל תתביש ליתקוע בו שיפוד ולעשות אותו על האש אחי... תאכל כמו שורררררר ואם זה סימטרי או לא...זה גנטי =[[או שכן, או שלא.. שוקל 33 פאקינד דאמט?! אחי..אח שלי הקטן בן 10 והוא שוקל 33 בערך..והוא לא שמן.!! |
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אחי עשה טובה תביא תמונה שלך אני חייב לראות איך אתה ניראה
|
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
יאלה תעלה תמונה ועוד שנה תעלה תמונה עדכנית תראה לכולם איזה שינויי ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() בכיתה ג' לא שקלתי 33 ימפחידדדדדדדדדד !!!!
תתחיל לאכול !!!!!! |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה איזה אשכול מלא בבולשיט אלוהים, ככה נולדת וזו הגנטיקה שלך, אין שום דבר שתוכל לעשות בנידון חוץ מניתוחים עם סיליקונים וכו'.
#15 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה אנשים יששש...הzוי
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תאכל ומהר כפרה, ילד בכתה א' שוקל ככה...
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() Wtf !
#18 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גלעד שוקל כמו 4 כמוך חחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() ווואי וואי חברה איך אתם פוחדים חחח...
אל תדאגו אני אצל דיאטנית ואני במעקב והכל בקיצור אל תדאגו... בכל מקרה אני מכיר כמה אנשים שעבדו חזק וזה השתנה.... טוב תאחלו בהצלחה .... חחח... וואי תודה כולם אהה ובקשר להוא שאמר לי לצוד כבש זה בסדר כבר צדתי שור.... בתוך לחמנייה (בורגראנץ'} סתם סתם... |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |