|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() קורה לכם שלפעמים אתם מסתכלים על עצמכם במראה ואומרים וואלה יפה, אני נראה גדול.
מראה אחרת, קטן ובלי שרירים חחח. איזה מעצבן זה כל פעם מחדש ואי אפשר לדעת איך אתם נראים בעיני אנשים אחרים כי אי אפשר להסתכל על עצמנו מאשר במראה...שגם היא מושפעת הרבה מתאורה ומסוג המראה... חחח סתם פריקה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מה שנכון נכון.. אין מה לעשות כל כך בקשר לזה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נכון....אנחנו בחיים לא נדע איך אנחנו נראים בעיניים של אחרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לי מראה מגדילה בשירותים, זה דבר אדיר :]]]] חחח
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חח תאכלס..
אבל סתכלו מה תעשו תשוו את עצמכם לאנשים אחרים.. נגיד פעם היה איזה אחד בשכבה יעני שנחשב הכי סוס , ועכשיו אני עובר אותו .. חח |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לי שאתם אובססיביים יותר מדי בקטע הזה..
אני מסתכל פעם ב.. סתם לציון אבל וואלה לא איכפת לי יותר מדי - מראה מגדילה \ מקטינה חחחחח בגלל זה להיכנס לבאסה? כך או כך אתם כנראה יותר גדולים מהילדים הממוצעים
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלס חח זה באמת ככה
מראה אחת אני חטוב וגדול מראה אחרת אני קטן ומגעיל מראה אחרת אני סתם ענק זה כזה מציק!!!אני לא יודע איך אני נראה באמת זה משגע ת'שכללללל
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כן זה ככה..
פעם אני זוכר שחברים שלי התלהבו מאיזה סלקטור ואמרו שהוא סוס אחריי איזה חצי שנה אני רואה אותו ואני כבר יותר גדול ממנו ![]()
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() זה קורה מידי פעם
![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ואוו תאכלסססססססס
אבל לא יודע מה איתכם המראות שבמעלית ליגהההההההההההה!!! אני דופק שם פוזינג של מלךך!! התאורה הזווית והגודל של המעלית תמיד אני נראה שם ענקי וחטוב לא יודע אולי זה רק אני
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אצל אלה שבחיטוב ,פעם אתה נראה מחוטב כזה ורזה ופעם אתה נראה שמן,בדרך כלל אתה חושב במראה שאתה שמן..
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אתה צודק, אני מכיר אינספור אנשים שמצטלמים במעליות.
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() צלמו בוידיאו זה הכי טוב.(לפעמים זה המוח מתעתע ולא המראה-כל הסיפור של אנורקסיה הפוכה שאתם גדולים ובעיני עצמכם אתם נראים קטנים)
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
:):):):) כל כך נכון ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל