|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו ראה תמשחק כדורסל בערוץ 5?
בקיצור נזרק חזיז המאבטח בא להרים אותו ובנתיים נקטעו לו 3 אצבעות.. עד שמישהו לא ימות פה בספורט לא יקרה כלום !!!! בושה וחרפה המשחק כמובן פוצץ |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ואי אני לא מאמין איזה מסכן אני ראיתי את המשחק של הפועל -מכבי ת"א
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חזיז ורעם!
אני יצפה בהיום שהיה עם גיא זוהר בטח יראו קטעים.
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ראיתי עכשיו בחדשות של 2... חארות של אנשים דפקו לבנאדם ת'חיים בגלל הקבוצת זין הזאת...אנשים דפוקים
צריך לפי דעתי להאשים את הבנאדם בפגיעה בכוונת תחילה...( מה שבטח לא יקרה עם המערכת המשפטית הדפוקה שלנו שמרשה לאפסים כאלה לעשות מה שהם רוצים בלי לחשוב פעמיים) |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חבריי מהשכונה, האוהדים הערסים המזדיינים האלה של חולון
הורסים את הליגה, ציפיתי לטיול קצרצר של חולון בליגת העל בגללם אמן וישלמו את המחיר ! כולם ילדונים בני 15 זבלים, הרסו לבנאדם את היד, 3 אצבעות נקטעו .. כמה חבל משטרה זונה מאפשרת להכניס דברים כאלה למגרשים
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מדינה דפוקה בכל המובנים במדינה נורמלית היו עושים הכל כדי לתפוס את הבן :):):):) שזרק את החזיז ולהכניס אותו לכלא לכמה שנים טובות
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() גועל נפש כאב לי על האוהד של הפועל תל אביב שאז נשרפו לו הפנים מחזיז בחור ממש מסכן כאב לי לשמוע תסיפור שלו...
בני זונות האלה שירו פגז Rpg למה חזיזים זבלים... |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תרשה לי אבל..... חהחהחהחהחהחהחחהחהחהחהחהחהחהחהחחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() מה מצחיק אני אשכנזי בדם ואתה Elevation בטח ילד כאפות
|
![]() |