|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. כמה מנות הגשה יש בו? (בכל מנת הגשה יש 24 גרם חלבון כן?)
2. אם אני שם מים קרים או חלב קר זה ישאיר גושים? 3. הוא טעים עם גם עם מים וגם עם חלב? (בלי להוסיף סוכר ענבים) 4. כדאי לקנות אותו או שעדיף חלבון של חברה אחרת או טעם אחר?
![]() |
#2 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בטעם בננה יש 73 מנות הגשה של 24 גרם חלבון. 2. כעיקרון לא אמורים להישאר גושים הכי טוב שתערבב את האבקה עם שייקר ככה אתה מכוסה ב100 אחוז. 3. טעמתי אותו עם חלב הוא היה מאוד מוצלח כמו מילקשייק בננה גם על מים הוא די מוצלח, טעם די טוב של אופטימום. 4. אם אתה מחפש אבקת חלבון הוא אחד המוצרים הטובים שיש בשוק, תישאר איתו לדעתי.
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה אתה אומר על החלבון של צ'מפיון בטעם בננה? (אם אתה יכול לענות לי על השאלות שוב רק עם תשובות לצ'מפיון זה ממש יעזור לי להחליט) ומה יותר מומלץ אופטימיום או צ'מפיון? מבחינת טעם (וטעם לוואי), אם נישארים גושים, איך כל אחד מהם הולך עם מים/חלב, תופעת לוואי (כאבי בטן או משהו)
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() 1. כמה מנות הגשה יש בו? (בכל מנת הגשה יש 24 גרם חלבון כן?)
2. אם אני שם מים קרים או חלב קר זה ישאיר גושים? 3. הוא טעים עם גם עם מים וגם עם חלב? (בלי להוסיף סוכר ענבים) 4. כדאי לקנות אותו או שעדיף חלבון של חברה אחרת או טעם אחר? לגבי צ'מפיון בטעם בננה 1.כ-71 מנות 2.כשאני משתמש בצ'מפיון בננה מספיק לשים מים קרים ולתת ניעור קל בשייקר ולא נשארים גושים בכלל-הכל מתפרק 3.הטעם הזה יחסית מתוק בהשוואה לקרם עוגיות אם אני זוכר נכון,אני מוסיף טיפה יותר מים. בעיני הטעם מעולה. 4.יש לי את הבננה ואת הקרם עוגיות של צ'מפיון. אני יותר אהבתי את הבננה ואני חושב שזה טוב. כל מנה מכילה כ-32 גרם מתוכם 22 גרם חלבון. בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש מישהו שניסה את 2 האבקות (אופטימיום בננה וצ'מפיון בננה) ויכול להגיד לי מה עדיף לדעתו ולהסביר למה?
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא, הוא 22 אבל זה לא כזה קריטי,מקסימום תוסיף טיפה אבקה או תוותר. אני שמעתי מחבר שהצ'מפיון יותר טעים,חוץ מזה שאני חושב שיש את הדבר הזה שאם זה לא טעים(בצ'מפיון) אז אפשר להחליף-אבל לא יודע אם זה עדיין קיים יותר מאוחר אני אעתיק בשבילך את הערכים. |
|
![]() |
![]() |