|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הנה הנתוניתם שלי... לא יודע עם צריך בכלל אבל שהיה...
גיל:15 גובה:1.62 משקל:58 אני שוכל ללכת לגיל.... הסיבות שאני אומר שלא הם בגלל שאני לוקח רוקטן... אני לוקח כבר שבועים את התרופה, 2 כדורים של 20 מ'ג ביום יענו 40 מ'ג ביום... עכשיו מתחילת צריכת אני מרגיש שקשה יותר באימונים ואין לי את כל הכוח שהיה לי לפני הרוקטן... עכשיו אני רוצה ששתנו לי עצות... האם ללכת לגיגל בכל זאת? אוו לחכות שיגמר לי הטיפול של הרוקטן ואז ללכת? דרך אגב אני לוקח שבועים בערך... והטיפול עצמו 4 חודשים... זאת אומרת יש לי עוד 3 וחצי חודשים עד סיום הטיפול... צריכת הרוקטן) תנו עצות ח'ברה.... ועם יש מישו שהיה במצב שלי שירשום מה עשה... תודה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואללה.. אני התחלתי לקחת היום.. זה נגזרת של ויטמין A אבל מה זה מחליש את הגוף? ואני מקווה שזה לא יחליש אותי, לוקחים את זה הבנתי חצי שנה (יכול להיות פחות תלוי במצב)
אגב, כתוב על זה רואקיוטן (roaccutane) אגב, מה עושים עם יובש בעיניים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה מחליש אותי אחושילניג אני לא מצליח לגמור סטים וכולי רועד איזה באסה... ומה הקשר יובש בעינים? יש בדרך כלל יובש בשפתיים ובפנים... ואני לוקח 4 חודש... יאללה ח'ברה תנו תגובות על האשכול הראשון... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() דבר אם הרופא שלך תיתיעץ גם איתו!
אני זוכר שהיו כמה אצלנו בחדר כושר שלקחו את זה ואמרו לי שמותר להם להיתאמן (משקולות) אבל אסור להם להיתאמץ יותר מדי ובטח לא לעשות אירובי. אם זה גורם בעייתי תחכה שיסתיים לך הטיפול אם לא תילך לגיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אסור להתאמן שלוקחים את התרופה הזאת.
וגם אם כן אתה רואה בעצמך שאתה חלש נורא באימונים אז חבל שתילך עכשי סתם לגיל, חכה שתסיים את התרופה קודם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אסור אירובי!??!?! |
|
![]() |
![]() |