|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() חבר שלי הפנה אותי אליכם בתור המומחים.
אז ככה. אני מתחיל שנה שניה בחדר כושר כאשר בראשונה נפטרתי מאחוז שומן , וכיום אני עומד על 11.9 שוקל 60 וגובה 1.75. המטרה שלי היא חיטוב + עליה קלה במסת שריר , ז"א להיפטר מאחוז שומן מיותר ולחטב היטב. לא רוצה להיות אלי אנה ... פשוט מפוסל. קניתי Ultimate Nutrition גיינר (חלבונים+פחמימות) בטעם קרם עוגיות לא שזה משנה. המאמן המליץ לי ... עכשיו השאלה שלי , על איזה תפריט אוכל כדי לשמור , כמה לשתות ביום אימון , וביום בלי אימון (אני מתאמן 3 פעמים בשבוע), הוא טוען שאני צריך לאכול כמו סוס , זה אומר פשוט לאכול הרבה ועדיין להישמר מדברים שמנים ? תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תעלה קודם תמונה שנדע מה המצב שלך, לפי הנתונים אתה רזה ולא צריך חיטוב אלה לגדול, באחוז שומן כמו שלך תאמן חזק את הבטן ויש מצב שתראה ריבועים.
אם אתה מעוניין בחיטוב מכרו לך גיינר שנועד רק לעלייה במאסה, ובטח שלא בחיטוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע משהמאמן שלך אמר לך לאכול כמו "סוס" והמליץ לך להשתמש בגיינר זה על מנת שתעלה במסת שריר אם אתה רוצה קודם להתחטב אז אתה צריך לשמור על מאזן קולורי שלילי ובקשר למאכלים "השמנים" כדי לך להימנע מהם ולאכול אותם רק פעם בזמן מסוים כשממש מתחשק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 60 קילו על 1.75? על איזה חיטוב אתה מדבר???? אתה עדיין בגדר תת משקל בנתונים האלה ואתה רוצה לחטב? תעלה 15-20 קילו עד הקיץ דפוק חיטוב ותאמין לי אתה לא תיהיה כול כך גדול אבל תיהיה מכובד,בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מקצועי
|
![]() עליה במסת שריר וחיטוב במקביל לא ממש הולך ביחד.
תאכל הרבה זה כן,אבל אל תצפה לירידה באחוזי שומן.בינתיים תצבור שריר כמה חודשים,תאכל הרבה פחמימות,תתאמן טוב ותישן טוב. ורק אחרי זה תעשה חיטוב(בלי הגיינר),ותוריד אחוזי שומן. תקרא את 2 המאמרים האלה(ועוד בהמשך) http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=1 http://www.israelbody.org/Index.asp?...ור |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() בעצם כדי לי לעלות במסה שאומר שאין בעיה עם הגיינר...
לסיים עם זה לעלות קצת במשקל... ואז פשוט להתאמן על החיטוב. וכמה כדאי לי לשתות ? לגבי הבטן ... אני מתאמן חזק על הבטן , יש בעיה עם הגיינר והבטן ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() הבטן התחתונה ...
אני עובד עליה ממש קשה , יש שינוי בנפחה , פשוט אני ממשיך. אני מפחד שעם המאסה ... תיהיה לי בעיה לחטב שם... זה בסדר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חיטוב עושים אחרי שצוברים,מספיק מסה ואז מחטבים... זה לא משנה כמה תעבוד חזק על הבטן, את הקוביות רואים על אחוז שומן נמוך...(חיטוב) כרגע אתה צריך מסה.
![]() |