|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() קודם כל, זה עוד דיון, כל אחד ילמד משהו או אולי לא, לכל אחד יש דעה משלו, על תתקפו אף אחד, מה שיכתב פה ישאר פה.
אוקיי הנה הסרטון, שווה צפיה, עד הסוף: http://www.youtube.com/watch?v=D_MC72Q4E40 אני חושב שבאמת הבודיבילדרים הקלאסיים, ככה גוף אמור להיראות, אני לא מבין אנשים שממש מגזימים בנושא, סינטולים מוגזמים וכד', שהורסים את הגוף, מוציאים אותו בכלל מפרופורציה, ופוגעים בגוף שלהם בשביל מה?! אגב, שלא תבינו אותי לא נכון, אין לי בכלל בעיה עם חומרים, אני לא מבין למה בארץ יש את כל המיתוסים הדפוקים האלה, חומרים יכולים מאוד לעזור, ואני לא נגדם, אבל אנשים שממש מגזימים בזה, ופוגעים עד כדי כך בבריאות שלהם ובחיים שלהם, הכל במיתון. משפט מנצח לדעתי מהסרטון: "Eat Well...Train Hard...Live Long...Be Happy" לסיכום: כל אחד בוחר את הבחירות שלו.
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
והיום הבודיבלידינג יצא באמת מפרופורציה.
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() אני נגד כל המסנטלים בהגזמה למניהם כמו גרג ולנטינו וחבריו הדוחים!
אבל לדעתי הבודיבילדינג היום הרבה יותר מרשים מפעם.. אני מעריך ואוהב את OLD SCHOOL אבל עדין לא כמו שאת היום...למשל היחידים שאני מעריך מפעם זה את ארנולד וסרג'יו אוליבה לעומת המתחרים של אולימפיה היום שאני מתלהב מכולם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יצא מפרופורציה של בני אדם זה נכון, אבל אין שום דבר רע בחומרים...
אי אפשר לפתח גוף בלי חומרים, תיהיה בטוח שהם יודעים שזה מזיל לגוף, אבל הם לוקחים את זה בחשבון, הם מקריבים את זה בשביל התוצאות. זה מה שהם אוהבים, ואיך אומרים? המטרה מקדשת את האמצעים.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה איזה מפחיד זה, הלב בכלל לא יאומן ענק
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() הורסים את הגוף שלהם בישביל גביע נו אז זכית ומה יצא מיזה הלב שלך הרוס הקליות גמורות
זה גם לא מדד ניראה לי בשום ספורט אחר אסורר להישתמש בסטרואידים ואני לא מיתכוון לWWE הדבילי אלה לספורט אמיתי.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה יש אנשים שחיים ואוהבים את הספורט את זה ומי שבאמת יודע להעריך אותו משקיע בישביל לראות כמה רחוק וכמה גבוה הוא יכול,גביע או פרס?שיזדיינו שניהם אחי. אני אישית חי את הספורט הזה בישביל ההנאה שלי ![]() גמר חתימה טובה גבר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אההההההה כוסעמק מזה כל החרא הזה ברגליים בגב בחזה?
מה קרה להם לעזעל
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() "Eat Well...Train Hard...Live Long...Be Happy
- כל כך נכוןןן!
![]() |
#10 |
הושעה
|
![]() גם אני לא מתלהב מכל העניין הזה, אבל תבינו - זה לא קשור לפיתוח הגוף. היום גם אתלטים, גימנסטים, מטפסי הרים, רוכבי אופניים, ג'ודוקאים, שחקני כדורגל והוקי מזריקים. כל האבולוציה וכל ענפי הספורט הולכים קדימה, לא רק פיתוח הגוף. שום ספורט מקצועני לא מתסדר היום בלי חומרים - תאהבו את זה או לא.
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
פעילות הורמונלית ערה, כמו בעת בגרות מינית או במחזורי וסת. מתח נפשי, דרך הגברת התפוקה ההורמונלית מבלוטות יותרת הכליה. היפראקטיביות של בלוטות החלב - משני לגורמים ההורמונליים. הצטברות של תאי עור מתים. חיידקים בנקבוביות העור, אליהם הגוף נעשה אלרגי. גירוי או גירוד העור העשוי להוביל לתגובה דלקתית. שימוש בסטרואידים אנבוליים.
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד, אהבתי.
ד"א שידרו לפני ימים ספורים בערוץ 8 דוקו את הסרט "יותר מדי שרירים". שמשם הביאו חלקים מהסרטון שהראת.
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() אני מדבר עכשיו לא על הבאדיבילדרים אלא על אלה פה שבעד החומרים
כשהסרטון הזה מגיע לקטע של החומרים.. לא הסינטולים.. אלא הסטרואידים.. הסרטון כבר קשה לצפיה.. ותראו איזה בעיות החומרים האלה עושים.. בשביל מה צריך את זה תגידו לי? בשביל להקל על העבודה שלכם? שהתוצאות יהיו יותר מהירות?? תדעו !! את הדרך הקלה אתם תלמדו מהדרך הקשה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בלאט מזה זה עד עכשיו יש לי צרמורת
אני יודע שעם משתמשים נכון תאורטית זה לא אמור לקרות אז למה קורים כאילה דברים?
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אז אצלהם זה כאילו "יותר בטוח"
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() פייי איזה צמרמורות יש לי... מפחיד!
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() שונא את הולנטינו הזה. אבל זאת בעיה שלו שהוא אידיוט.
אחלה סירטון אהבתי אותו מאוד. תגידו ממה אנראס מנזר מת?
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בקשר לסינטול, זה בושה לענף כל אפס יכול להזריק 20 בקבוקים של סינטול ואז להיסתובב כמו גבר אם הקיף יד 45+++ ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |