|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב נרשמתי לאתר כדי להפוך ל
![]() לא רציתי להתחיל לפתוח נושאים בכל הפורומים ואז לעבור על החוקים או לעשות משו לא נכון. אני הולך כבר כחודש לחדר כושר והמאמן שם פשוט אדיוט, אז חיפסתי יעוץ יותר מקצועי מה לעשות. קיצר, לבקש תוכנית בפורום אימונים? לארגן תמונה שלי ![]() בפורום תזונה לבקש בנפרד תפריט ביחס לגוף\משקל שלי? קיצר תביאו בברוך הבא ותפנו אותי לאן שצריך לדעתם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() ברוך הבא ובהצלחה
![]()
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ברוך הבא קודם כל גבר,אנחנו יכולים לייעץ לך לגביי תכנית/תפריט לא לבנות לך,שאר העבודה תעשה אתה בקריאת מאמרים באתר וכו',כשתבין תגדל.
![]() |
#4 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ברוך הבא....
אבל לא נראה לי שמישהוא יבנה לך פה תפריט.... אתה יכול להיכנס וhttp://www.israelbody.org לקרוא מאמרים קצת לבנות תפריט משל עצמך ואז לעלות אותו לפה..ואז לפי המטרות שלך והנתונים אנשים יגידו לך איך לשפר וכדומה..כנל לגבי תוכניות אימונים..בהצלחה...=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כשאגדל
![]() אני בדיוק באמצע המאמרים, אבל כל מקרה לגופו וכדאי להתייעץ לגבי תוכנית שתתאים לי יותר אישית |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
(אהמ איתן חח...סתם קח את זה כמחמאה) מה המטרה שלך בכלל ומה הנתונים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי אז אתם לא בקטע של בניית תוכניות.
נתונים אישיים: אני אצלם את עצמי, צריך היקפים כלשהם או שזה לא עקרוני? מטרות: לעצב שריר, להוריד קצת בטן ולהרכיב כתפיים (כנראה). בקשר לתפריט ותוכנית, כשאני אחזור אני אקרא את כל המאמרים ואכין גרסה ראשונית, כולל נתונים ותמונות, תודה. עוד משו, לפתוח את הנושא\להמשיך אותו פה? או ללכת בנפרד לפורום תזונה ובנפרד לפורום תוכניות אימונים? ודבר אחרון, עד עכשיו נהגתי לעבוד A-b-c, ועכשיו אני רואה שההמלצות הן רק לa-b לתקופה שאני מתאמן. לעבור לa-b או כדאי A-b-c? (טוב אני אכין גרסה כזאתי וכזאתי ונראה) ושוב תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה אחי..
ואי אפשר להרכיב כתפיים זה לא לגו .. ותבנה תוכנית לפי מה שמתאים לך ומה יותר משפיע עליך |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() הוא כנראה התכוון -להרחיב -פשוט שגה בכתיב (:
![]() |
#10 |
|
![]() בהצלחה !
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
ולעצב את השריר - אין כזה דבר זה לא פיסול... לההגדיל את מסת שרירים חח * ולהוריד בטן....זה חיטוב ...אי אפשר גם לחטב וגם לגדול.....חח אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה/ לרקוד על שתי חתונות חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה בכלל עוד צריך להשאר עם תוכנית כללית...שזה אומר fbw = עבודה על כל הגוף....אתה כולה חודש מתאמן...איך הגעת ל-abc?
שלא תחשוב שאני מזלזל חלילה...בנאדם שמתאמן חודש לא אמור לחלק את תוכנית האימונים שלו!
![]() |
#14 |
Banned
|
![]() ברוך הבא לישראלבודי אחי.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עשיתי שבוע-שבועיים כללי ועכשיו חזרתי רק לABC שעבדתי עליו מקודם, אכן יש צדק בדבריך שאולי לא כדאי,אבל אני מרגיש שאני בסדר עם זה. |
|
![]() |
![]() |