|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל הקנייה גם שיפרתי את התפריט אז רציתי לשאול כמה דברים איך מתי וכמה לשלב את האבקה..
בוקר כוס-כוס וחצי שיבולת שועל עם הקורנפלקס 5-10 שקדים 2 כפות קוטג' בי"ס שני בגטים עם פסטרמות\ גבינה צהובה דל שומן\ טונה\ חביתות.. עם טחינה או כמה שקדים צהריים צלחת עם מלא אורז בערך איזה 12 כפות שני שניצלים גדולים בלי פרורים מלפפון ועגבניה 10-5 שקדים אימון אחרי אימון שני שניצלים גדולים בלי פרורים תפוח שעה לאחר טוסט בגט עם 4 פרוסות גבינה צהובה כמה שקדים לפני שינה קופסת קוטג' שלמה 2-4 פרוסות לחם 3 כפות שמן זית --------------------------------------- עכשיו אני רוצה לשלב את האבקה במקום הארוחת של אחרי אימון ולפני שינה כמה לקחת? איך לקחת? אני יודע שיש כף הגשה בתוך אבל זה מנה אחת למשך כל היום לא..? זה פעם ראשונה שקניתי אז סליחה על החפירה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי אימון תשתה שייק, ואתה יכול לדחוף אותו בין הארוחה של השעה אחרי לבין הארוחה לפני שינה \ בין אחרי בצפר לצהריים, זה לא ממש משנה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה להחליף את השיבולת שועל כי זה לא עושה לי כבר טוב.. כאבי בטן וכל זה
אני יכול לשתות שייק בבוקר ואחרי אימון.. השאלה שלי זה כמה.. יש כף הגשה אחת בתוך.. לחלק אותה לשתיים כלומר שתי שייקים? ועל הדרך חמאת בוטנים זה שומן אכותי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא.
אתה צריך 2 כפות ביום, אם אתה באמת רוצה שזה יעזור לך, תשתה אחת בבוקר ואחת אחרי אימוןץ בקשר לחמאת בוטנים, כן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() שתי כפות ביום זה מלא!
זה יגמר לי תוך חודש ולא הכי מתאים לי אני יכול להוסיף עוד קצת באוכל במקום.. אני רוצה שזה יחזיק לי ככה חודש וחצי+- אפילו חודשיים ביום ללא אימון אני לוקח פעם אחת |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מזתומרת זה מלא?
זה ידוע שזה מספיק בחודש ואפילו פחות, אבל באותו חודש העלייה היא גדולה. הכל תלוי בתפריט שלך כמובן, אם מספיק לך תוספת של 625 קלוריות ליום אז לבריאות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איך הסריוס מאס בננה באמת? טעם? מתערבב טוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כמה יש ערכים יש בכף הגשה של כמו בשקית?
חלבונים קלוריות ופחמימות... רשום שיש במנה אחת 1250 קלוריות 50 חלבון .. זה לכף הגשה אחת? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() טוב תודה דיזנייג וגם לך יותם
נראה לי כף וחצי תספיק לי ביום כי אני אוכל בטכלס טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ואז אז לא יהיה ממש שווה האמת, ואתה תחסוך לעצמך מקסימום כמה ימים.
את האמת, לך לפי התפריט וזהו.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כן אני ילך לפי כמויות אני יכין תפריט במהלך השבוע ומיום ראשון נתחיל לקחת
|
![]() |
![]() |