|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() נמאס לי לאכול תסוג של שניצל הזה שאמא שלי מכינה חח
יש למישו פה מתכונים טובים לחזה עוף משו בריא בלי הרבה שומן ![]() תודה מראש |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() קח איזה 200 גרם חזה עוף תחתוך להרבה חתיכות , שים שמן זית במחבת תחמם, לחזה עוף תוסיף רוטב טריאקי משהו כזה, או קצת צ'ילי מתוק גם טעים, קצת פפריקה מלח ותבשל על אש נמוכה .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() רוטב טריאקי? מזה חחח?
|
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תשאל את אימא שלך.. חח רוטב אחי זה טעים לא יודע מזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() טוב חח היא לא יודעת מזה שיהיה
עוד מתכונים?! |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() קונים בסופר..זה בקבוק זכוכית כזה
אתה יכול לקנות רוטב סיני כזה לחתוך תחזה עוף לרצועות ולבשל עם ירקות ואורז יצא לך סיני כזה יוצא טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
אולי תמתכוון לטגן? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה יכול להקפיץ רצועות עוף עם אטריות אורז או איטריות ביצים.
חלבון ופחממה בווק אחד. אם אתה בקטע אני יעלה מתכון,20 דקות הכנה ,תענוג. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תביא תמתכון Tomer1 ננסה
![]() (חח , לפני שנכנסתי למכון הדבר היחיד שידעתי זה להכין קורנפלקס עם חלב ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וחוץ מאטריות עם עוף אם יש לך גם מתכון לירקות (ברוקולי-גזר-גמבה לדוג') עם עוף מוקפצים יכול להיות גם טוב .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() כן תעלה יכול מאוד לעזור לי יש מתכונים יותר פשוטים?
אז תרשמו אותה פה לא רק תשמות תתהליך ותמצרכים נורמלי תודה רבהה!! מודה לכל מי שיעזור! נ.ב לא קשור לנושא אבל מה זה מוניטין?! ומי יכול להביא אותו? |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מתכון שלי ... :]
ארוחה סינית כשרה למהדרין ! לוקח את החזה עוף- חותך אותו לרצועות שם על המחבט (שהיא כמובן מטפלון, בלי שמן) לקוח גזר- חותך אותו ל 4 ואז לרצועות דקות וזורק למחבט לוקח פלפלים מכל הצבעים- חותך אותם לרצועות וזורק למחבט קח בצל- בצל שלם לרצועות רוטב סויה- לטעם משופר קונפלור- בכדי לתת לזה מרקם סמיך ולספיגה בירקות מלח פלפל גרוס- לפי הטעם וזהו... אחלה ארוחה ביחד עם אורז ... אני מפנק את עצמי ברצועות גדולות של חזה עוף ובכמות נכבדת אז כל אחד לפי הטעם, אבל בעיקרון יוצא פיצוץ !
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() מה זה מחבט מטפלון אני עוד לא הבנתי?
ותודה על המתכון ננסה ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() טפלון הינו תרכובת כימית,אחרי גילוי או פיתוח החומר החומר לקח מס' שנים לפתח את התהליך שבו אפשר לגרום לו להיצמד לחומרים אחרים כמו מתכת לדוגמא.
מחבתות טפלון מכונות גם מחבתות Non stick,היתרון הוא שאפשר להשתמש בכמות אפסית של שמן בטיגון\צלייה והאוכל עדיין לא ידבק למחבת. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%...9C%D7%95%D7%9F |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר מתחיל
|
![]() למוקפץ הרעיון המרכזי הוא רכיבים באותו גודל=שליטה על זמן בישול,עדיפות לחיתוך קטן=בישול מהיר
וחום מאוד גבוה אם יש אז להשתמש בגז עם להבת טורבו וכדי מאוד מחבת ווק לתת לווק לשבת על אש מקסימלית עד שהוא מעלה עשן ורז אז להוסיף שמן,לתת לו להגיע לטמפ מאוד גבוה ורק אז להתחיל. במוקפץ טיפוסי אני בדרך כלל מתחיל עם שום+ג'ינג'ר חתוכים דק מאוד+פלפל אדום חריף בצל ואז ירקות לפי מידת הקושי שלהם- גזר פלפלים כרוב לבן בצל ירוק ופטריות ממש בסוף נבטים (קרנצ'י) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מלח, פלפל, תבלין בשר. לטגן צד אחד, להפוך, לטגן צד שני. בתאבון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תקנה רוטב ברבקיו,ותאכל את זה אם השניצל,
לא ימאס לך רק אחרי הרבה הרבה זמן, אתה יכול גם ליקנות רוטב צ'ילי מתוק. אה וזה טעים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() העצה הכי טובה שלי אלייך היא שתריץ חיפוש על "חזה עוף" פה בפורום. יש 200 פוסטים כאלה בדיוק עם אין ספור מתכונים.
|
![]() |
![]() |