|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל, הסרטון הנ"ל אינו מומלץ למתאמן המתחיל בכלל בכלל, זו תכנית אימונים קשה במיוחד.
שנית כל לא ניסיתי את זה ולא נראה לי שאני אנסה בזמן הקרוב, זה נראה מטורף למדי. לפי מה שהבנתי היו על זה תגובות טובות, חלק מהאנשים באמת גדלו מזה וחלק לא, כנראה שזה תלוי מאוד, בכל אופן זה נראה יותר מדי מטורף וזה לוקח אשכרה כל היום. http://rapidshare.com/files/23345216..._Arms.wmv.html ![]() כמובן שיש פה פרסום למאסלטק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה שזה לא כמו כל ה"איך להשיג קוביות בבטן מלשבת על ספה 10 דקות ביום"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() חחח נראה נראה... זה משהו שכל אחד יכול לעשות בבית למשל או במכון כושר? או שצריך מוצרים מיודחים שעולים כמו לא יודע מה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרבה אוכל והרבה אימונים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע כמו חרטא אמריקאי קלאסי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחח איזה הזוי
![]() נשמע מטורף להוסיף 2.5 ס"מ לבייספס ביום אחד, חח וזה נראה לי מתכון לשריר מת ![]()
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחח מתכון לשריר מת הרגתתת אותי חעחעחעחעח
תשמע זה יעלה ב2.5 סנטימטר אולי... אבל אחרייי יום - יומיים זה ירד... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() לא הגיוני..אני לא מוסיף אינצ' בחודש..וגם נראה לי שזה ירד אחרי כמה זמן..
אבל זה יכול להיות סבבה לעשות מדיי פעם ובסוף הוא ישאר ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() איזה תוכנית מגניבה, אשכרה כל היום אתה שותה ניטרו טאק וסל טאק, מתאמן ואוכל.
נשמע לי חרטה טילים, אבל אם היה לי ציוד ביתי הייתי ללא ספק מנסה את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח לא נעים לבוא למכון כל שעה חחחח
לא מאמין לזה אבל אם יצא לי לנוח 4 ימים במקרה אז אני ינסה עם ארוחות קצת שונות אבל אולי יגדל בס"צ במקום אינצ' |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע מעניין מאוד.. לא נראה לי שאני אנסה את זה.. אבל אם מישו ינסה אז שישתף כי זה נשמע מעניין..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שטויות במיץ עגבניות ..נוגד את כל העקרונות הפיזיולוגים ההגיוניים
אולי העליה במסה היא זמנית בגלל אינפלמציה בזרוע ,אבל אין צ'אנס שתעלה 2.5 ס"מ מסת שריר ב24 שעות.
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
אוקיי בוא נסביר לך את זה בפשטות מה אתה עושה למעשה באימון ? יוצר "קרעים " מיקרוסקופיים בשריר שהגוף מתקן למצב שהם גדולים יותר וחזקים יותר כאשר אתה נותן לו כמות מספקת של חלבון , אבל התהליך הזה דורש זמן והיתאוששות לא מתאוששים כל כך הרבה פעמים ב24 שעות.
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() למעשה, האימונים האלה לא עצימים בכלל, לכן נראה לי שההתאוששות מהם יותר מהירה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
אימון הוא אימון ,ודורש היתאוששות מסת אימונים כזאת דורשת היתאוששות מטורפת ,לא כזאת שנמצאת בקופסא של מסאל טק ,אלא כזאת שנמצאת בכמה וכמה וכמה אמפולות
![]() |
![]() |
#19 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב....קודם כל יש סיכוי....לעשלות אינץ' ב24......
אבל אין סיכוי לשמור על זה.....כל האינץ' הזה יהיו נוזלים מקריטין+מזון ופאמפ עצבני.. אבל בעיקרון....אין מצב.... גם השריר אמור להתאושש אם אתה לא נותן לו מנוחה הוא פורק את עצמו. 2. לדנצינג- זה כן אימונים אצימים....מה לא שמעתה אותו אומר שאחרי כל סט אתה אמור להתפחלצ...ככה שזה לא סתם לעשות וללכת צריך להתיעייף. מממממ אולי בתוספת גדולה של חומרים אנאבוליים יש מצב להתאוששות מהירה... + מכמות חלבונים כזאת ביום אני דיי בטוח שהכליות שלך יפלו מהמקום... אני תאמת לא ממש מאמין בסרטון הזה כי זה הזוי.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |