|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() איך זה בייגלה כמקור לפחמימה ?
נגיד במקום לחם\פסטה לאכול בייגלה לא ישנה נכון ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי איזה בייגל, יש בייגל אפוי לעומת בייגל מטוגן שהוא חרא. יש גם בייגלים מחיטה מלאה. בייגל אפוי מחיטה מלאה זה סבבה, אבל קשה לשלוט בכמות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() זה סבבה אבל שים לב שבייגלה עשיר מאוד בקלוריות ובפחמימות, אני מאמין שבייגלה אחד סטנדרטי יהיה שווה לפיתה וחצי-שתיים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני מדבר על חטיף בייגלה ... יענו בשקית .. בייגל בייגל או משו כזה ... וזה תמיד אפוי .. מקסימום 6-8 אחוז שומן ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
תאריך הצטרפות: Nov 2005
הודעות: 0
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |