|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה. השאלה שלי היא כזאת
1) האם יש לי מספיק ו\או יותר מדי אימונים? 2) יש סיכוי גם להתחזק וגם להתחתב ככה? אז ככה. הנה מערכת האימונים השבועית שלי: יום ראשון: אימון כדור-סל 7:30 - 9:00 אימון אטלטיקה: 17:15 - 18:00 אימון כדור-סל 18:00 - 19:30 יום שני: אימון חדר כושר (פעילות אנ-אירובית בלבד על כל חלקי הגוף) יום שלישי: אימון כדור-סל 19:00 - 20:30 יום רביעי: אימון כדור-סל בשעות הערב (שעה וחצי) ואימון חדר כושר לפני או אחרי (תלוי מתי האימון [הוא לא בשעה קבועה][פעילות אנ-אירובית בלבד על כל חלקי הגוף) יום חמישי: אימון כדור-סל 13:15 - 13:45, ואימון חדר כושר (לא באמת עובד, רק חייב לתת שעה של נוחכות בשביל הקבוצה, סתם משתעשע) יום שישי: אימון כדור-סל 8:00 - 9:30, ואימון חדר כושר בשעות הבוקר-צהריים (פעילות אנ-אירובית בלבד על כל חלקי הגוף) יום שבת: אימון חדר כושר בשעות הבוקר-צהריים, פעילות אירובית קלה יחסית+פעילות אנ-אירובית על כל חלקי הגוף, ואימון כדור-סל 19:00 - 20:30 אגב, אני עובד בחדר כושר באופן כבוע ארבע פעמים בשבוע במשך חודשיים וחצי עם הפסקה של שבועיים לאחרונה ואני עם אותם אימוני כדור-סל במשך שנה. אגב, אני בן 14 וחצי, אבל קיבלתי אישור מיוחד להתאמן בחדר כושר ועם תוכניות לבני שש-עשרה+ תודה מראש לעוזרים אגב, לא ידעתי באיזה פורום לפרסם, אז אם זה לא המקום אנא תקנו אותי והעבירו את האשקול. תודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() אימונים אימונים גבר הנושא צריך ליהיות באימונים לא פה גבר <---------------
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי, יש אפשרות להעביר? או פשוט לעשות העתק הדבק?
|
![]() |
![]() |