|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() טוב קראתי שאם עושים אירובי על הבוקר לפני שאוכלים כאילו ישר אחרי שקמים זה שורף פי 3 יותר שומן מאירובי באמצע היום נגיד
![]() ![]() השאלה שלי היא האם אתם ממליצים על זה? וגם מה עדיף על הבוקר HIIT או לעשות רגיל על דופק מטרה?................... ![]() אחרי האימון אני אוכל --- בננה + שיבולת שועל קלויה + חלב + חצי כף הגשה חלבון יוצא איזה 30 גרם חלבון נראה לי שוקל 64 תודה על העזרה גבר ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני שמעתי שאם אתה עושה אירובי מחוץ למקומות סגורים זה שורף בגלל שהאוויר קשה לנשימה אני יודע...משו כזה...
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה בעיה כי אתה אחרי הצום של הלילה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() יש יותר סיכוי לחטוף התקף לב. אז תיקח אספירין לפני הריצה
![]() |
#5 |
אזהרה מס' 1 - כותרת לא ענינית
|
![]() וואי איזה עזרה רצינית רצה פה בפורום משהו משהו טוב שפירסמתי את הפוסט
אחד אומר משהו על התקף לב ואחד משהו שאי אפשר לנשום ........ ואחד ביקשתי שיגיב מישהו יכול לעזור בבקשה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי האידיאלי ביותר זה לשתות שייק חלבון בלבד ללא פחמימות ואז לצאת לריצה ...
אחרי הריצה לדפוק פחמימות בלי חשבון גם בשביל הבוקר וגם בשביל הריצה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מקצועי
|
![]() אם תשרוף הרבה שומן בבוקר זה לא ממש משנה.
בסופו של יום המקורות אנרגיה שנלקחו פחות או יותר מתאזנות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נושא בעייתי...
בבוקר מאגרי הגליקוגן שלך יחסית מדוללים מה שבתיאוריה אמור לגרום לגוף להשתמש יותר במאגרי השומן, אבל גם לפרק יותר רקמת שריר... לכן דעתי האישית היא שהתשובה לשאלה שלך משתנה מאדם לאדם. אם אתה רזה ומתקשה לעלות במסת השרירים, נראה לי שעדיף לך לוותר על הרעיון (פשוט חבל על השרירים ולהוריד אחוזי שומן תצליח גם בלי זה). אם אתה עולה במסת שריר יחסית בקלות, יכול להיות שאירובי בבוקר יתאים לך. בכל מקרה באופן מעשי נראה לי שאם אתה מחליט לעשות אירובי בבוקר אז תשתה קפה חזק לפני (בלי סוכר) ותקפיד על אירובי בעצימות נמוכה. |
![]() |
![]() |