|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני נמצא בצבא במקום שיש לי אפשרות להתאמן רק פעמים בשבוע...אני עושה AB
המטרה שלי היא לעלות מאסה עד אחרי הצבא {שנה} http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=205&Page=1 זאת התוכנית שלי.. בנוסף לזה אני מוסיף 3 פעמים בשבוע אירובי גיל 20 משקל 73 גובה 172 AB פעם בשבוע מספיק לתוכנית הזאת? תודה חבקה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אל תעשה Ab תעשה את כל הגוף..באיזה ימים אתה מתאמן?אם זה לא יום אחרי יום אז תעשה כל הגוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תראה זה משתנה...
הבעיה שלי היא שביום שאין אירובי בבוקר סביר להניח שיהיה בערב... מה שבטוח שבימים חמישי שישי שבת אני לא מתאמן... זה יכול להיות ראשון בערב שני שלישי או רביעי... אני יודע רק בדקה ה90 אם אני יכול ללכת או לא זה תלוי בהמון דברים שקורים בדקה ה90 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תעשה Fbw
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לתת לי לינק לדוגמאות של תוכניות כאלה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גם אני הייתי שמח לקבל עזרה בדיוק באותו נושא.
אני גם בצבא,יש לי היסטוריה ארוכה של אימוני חדר כושר(מעל ל-4 שנים) אולם אף פעם לא בתפריט מסודר,חלק מהזמן היו הפסקות. בכל מקרה כרגע אני עובד בתוכנית מאוד דומה לתוכנית של ידידינו כאן,גם אני נתון להפתעות ודברים של הדקה ה-90 (אין מה לעשות חבר'ה,יש צבא...) אולם בשורה התחתונה,אני מתאמן פעמיים,לפעמים 3 פעמים בשבוע. פעמיים בטוח,תמיד עם השלישי זה לא בטוח לפעמים כן ולפעמים לא. מה שכן,זה שאני גם עובד בתוכנית מאוד דומה לתוכנית שהבחור פה הציג,החלוקה היא אותה חלוקה,ab בדיוק לפי אותם קבוצות שרירים, אולם תרגילים קצת שונים ומשקלים שונים. הייתי רוצה לשמוע מכם המלצה במצב הנתון שיש לי כרגע,איזה אימון הכי כדאי לי לעבוד? אם זה Fbw אז אשמח לקבל קצת פרטים,קראתי על Hst אבל אם למישהו יש משהו אחר להציע הייתי שמח לשמוע מלד ה-hst. תודה מראש... |
![]() |
![]() |