|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | |
Guest
|
תשובה מקצועית על ההשפעה של קיום יחסי מין/ אוננות, על האימונים
הרבה פעמים עלה בפורום הנושא של השפעת קיום יחסי מין/ אוננות על האימונים ועל פיתוח הגוף.
לי זה לא ממש אכפת (אני לא מהאנשים שמתעללים בעצמם בשביל הבודיבילדינג) אבל ראיתי שהמון מהפורום זה מעניין. אז שאלתי את ד"ר איתי זיו- בוגר המסלול לחינוך גופני בסמינר הקיבוצים ובעל תואר שלישי (Ph.D) במסלול Sport Administration, כתב את הספר "עוצמות חדשות"- בין האנשים הכי מבינים בתחום בארץ. כמו רוב האנשים הוא ענה שאם זה מתבצע לפני האימון זה יהווה בעיה אבל בכלליות לא: ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() טוב
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הדבר היחיד שאני בטוח בו זה שאוננות מפיגה לחץ,מתח וגורמת לשחרור כללי ונינוחות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אמרו פה את זה כבר שזה משפיעה רק עם זה לפני האימון
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() האמת שלא נראהלי שאצל ילדים בני 14-17 זה משנה משהו כי עושים סקס אחרי חצי שעה כבר עולה החשק כאילו לא ראו בחורה שנתיים
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב כאלו אתה בן 60
![]() אז זה בעצם אומר שאפשר להביא ביד אחרי אימון , כאשר יום למחרת יש גם אימון וזה לא ישפיע? מה לגבי המחקר של האלה שלא הביאו ביד שבוע והרמת טסטוסטרון שלהם עלתה ל135 אחוז משהו כזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי היה מחקר, לקחו קבוצה של אנשים שלא אוננו במשך שבוע ויצא שהרמת טסטוסטרון שלהם עלתה ל135% אחוז \ או לרמה של 135 אני לא זוכר, שניה אני ינסה למצוא לך לינק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אצל ילדים בני 15 ככה הם יכולים לעשות סקס ואחרי שעה כבר להיות חרמנים שוב , לא כמו אצל אנשים בני 30 שכנראה המחקר פה נערך עליהם , שהם יכולים לעשות סקס רק פעם ביום בקושי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חחח ואיפה ראית שדיברתי שטויות בדיוק בוא תגיד לי מה אנשים בני 30-40 חרמנים כמו ילדים בני 15 כן אה? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() מחזק
כתוספת אני מעלה ציטוט של תשובה לאותו נושא ששאלתי את ד"ר שגיא דרור..פיזיולוג של המאמץ וטעמי האיש מקצוע הכי טוב בארץ "ההמלצות מדברות על כך, שבספורט בכלל, ובענפי הכוח בפרט, מומלץ לקיים את יחסי המין לאחר האימונים הקשים / תחרויות, כהרפיה, כהתאוששות, ולא בשתיים עשרה השעות שלפני אימונים קשים / תחרויות. בנוסף, מומלץ להגיע לשפיכה (גם בגבר המנסה להפרות, בעת שיש קושי להכנס להריון), רק פעם ביומיים - שלושה (כלומר, לכל היותר, שלוש - ארבע פעמים בשבוע), לצורך שיפור רמת הטסטוסטרון ואיכות הזרע. היות וקיים קשר ישיר בין טסטוסטרון לבין אנבוליזם של שריר (דע לך, שהמשקולנים הבולגרים נוהגים להתאמן כשהטסט' גבוה בדם, ולנוח כשרמתו נמוכה), דומני שההמלצה ישימה גם למפתחי הגוף. אני בטוח שתוכל למצוא דעות מדעיות מנוגדות... בהצלחה, דרור." |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עדיף לא להגיע לפורקן 12 שעות לפני אימון (ובכלל רק 3-4 פעמים בשבוע ) אבל מומלץ לאחריו בשביל הרפיה ובניה של השריר? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
חחח אני ככה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מהזה VORTEX הפיסיטי של הסייקל שלקחת בגיל 15 היה פג תוקף או משהו? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() אליאב, לא הבנתי למה אתה מתכוון , שעדיף לא להביא ביד איזה שבוע ואז אתה מרגיש יותר טוב באימונים? אני לא הבנתי מה שכתבת...
חחחח יאללה אני עושה תכנית ! Ab + פעמים בשבוע יום ראשון - A יום שני - B יום שלישי - אירובי 20 דקות + שיפשוף בלילה יום רביעי - A יום חמישי - B יום שישי - שיפשוף בצהרים D: |
![]() |
![]() |