|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3462828,00.html
נוגע ללב פשוט מה שהיא כותבת, מסבירה לכולם שמורה זה לא רק מקצוע, שמורה גם הוא לוקח אחריות על התלמידים שלו לא פחות מההורים, שלא כל מורה בא "ללמד 5 שעות, לקבל משכורת וללכת", שיש בזה הרבה מעבר, כי המשכורת באמת לא שווה כלום, והמורים עושים את זה מתוך אהבה למקצוע. הייתי מתעלם מהכתבה הזאת ולא מוצא בה עניין מיוחד, אבל קיבלתי אותה מחבר והסתבר שכותבת הדעה... הייתה המחנכת שלי שלוש שנים בתיכון. באמת מורה נפלאה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() Up!
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אולי לגב' טיברמן איכפת מתלמידיה, אבל היא לא פסיכולוגית או עברה הכשרה כלשהי שיכולה לעזור להם להתמודד עם הבעיות האישיות שלהם.
יש הבדל בין ללמד ולחנך ובין להתערב בחיים האישיים, זה דבר שהמורים לא צריכים לעשות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא צריך להיות פסיכולוג כדי לעזור לבנאדם, יש הרבה מורים מבוגרים עם ניסיון חיים שיכולים לעזור לכל ילד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() מה היא מזיינת ת'מוח שאיכפת לה...באמא שלי...
אם למורים היה איכפת כל כך לא הייתה שביתה על כך שהם לא מקבלים את השכר שהם חושבים שאמור להיות להם... מעניין כמה ביטולים המגעילה הזאת עשתה...
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מפתח גוף מתחרה עד 75 ק"ג
|
![]() מה היא מזיינת תמוח אם לא אכפת להם מהשכר אז למה הם שובתים בגלל השכר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() "היום ללמד זה לא מצווה זה עבודה"
-סאבלימינל
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כל הנקודה פה שהמורים תמיד שובתים, ואף פעם לא יוצא להם מזה כלום, אף פעם לא מעלים להם את השכר, אז למה לדפוק את התלמידים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() שתלך להזדיין...
היאא ובני גורן