|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() על האריזה כתובים הערכים הבאים:
משקל 190 גרם - כשאני מחשב זה כאילו 200 ערכים ל100 גרם אנרגיה : 176 פחמימות : 26.3 שומן כללי : 2.9 שומן רווי: 0 חלבון : 11.2 כולסטרול : 20 נתרן : 320 אני רוצה לשים דגש על החלבון והשומן. הכריך הוא כריך חביתה - לחמניה שחורה עם חביתה בפנים. לאחר כל הנתונים לשאלות עצמן: 1)האם הם מחשבים את החלבון שבחביתה בלבד או בעצם החלבון שגם בלחמניה שהוא כידוע לא נחשב חלבון מלא. האם להתייחס ל-11.2 כחלבון מלא ובעצם להכפיל ב2 11.2 כפול 2 שווה 22.4 2)מזה שומן כללי?! 3)הכריך נחשב בריא בעל ערכים טובים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הם מחשיבים חלבון של לחמניה+חלבון ביצה+תוספות שיש בלחמניה גבינות או משו כזה
וזה אומר שלא הכל חלבון מלא אני לא יודע בקשר לאם הוא בריא אבל בשביל כריך שיש לו 50 גרם פחממה ו 22 גרם חלבון זה אמור להיות טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נשמע בן :):):):). בא לי לקנות תמכונה הזאת ולהשים אצלי בבית.
|
![]() |
![]() |